Mobilna verzija
nu
nu

Neymar razkril, koga občuduje in kje bi rad igral

Reuters

Že nekaj časa se Neymarja povezuje tudi z odhodom v angleško premier ligo.

Če smo bolj natančni, se je v zvezi z njegovim imenom omenjalo kar Manchester United. Selitev na Old Trafford pa očitno niti ni tako nemogoča. Tako bi si lahko mislili po tem, kar je 25-letni brazilski zvezdnik povedal v enem izmed zadnjih intervjujev.

Kar nekaj izjav je namreč takih, da se zdi njegov odhod na Otok celo zelo verjeten. "Navdušen sem nad premier ligo. Všeč mi je način igre, prav tako ekipe. Nekega dne bi rad tam igral," je dejal Neymar, ki ima z Barcelono podpisano pogodbo do konca junija 2021. "Občudujem Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, to so ekipe, ki so vedno prisotne in se borijo za najvišja mesta. Potem pa so tu še vrhunski trenerji, kot sta Mourinho in Guardiola. Trenerja, s katerima bi rad sodeloval vsak nogometaš," je dodal Neymar.

Predvsem ga navdušuje dejstvo, da v premier ligi nikoli ne veš, kdo bo zmagal tekmo ali osvojil naslov prvaka, vedno so mogoča presenečenja. "Leicester je zelo dober, lani je imel izjemno sezono. Osvojil je naslov angleškega prvaka in zato ga je treba spoštovati, če bi mogoče nanj naleteli v ligi prvakov."