stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 07.12.2016 13:06:42

Nemoralna ponudba za Alexisa: Bo Čilenec zapustil Arsenal?

Reuters
Alexis Sanchez je v tem trenutku eden najbolj vročih nogometašev na svetu. Pri Arsenalu blesti, gole zabija kot po tekočem traku, zdaj pa se je pojavila novica, da bi lahko Čilenec zapustil topničarje.

Bo Alexis Sanchez ostal pri Arsenalu ali ne? Vprašanje, ki si ga navijači topničarjev zastavljajo že nekaj časa, kajti po poročanju angleških medijev naj bi se zapletalo pri podpisu nove pogodbe s tem londonskim klubom.

Zdajšnja pogodba se Čilencu izteče čez 18 mesecev, bojda pa Alexis ni zadovoljen s ponujenimi pogoji topničarjev. Ti mu baje nudijo 200 tisoč funtov (235 tisoč evrov) tedenske plače, Sanchez pa naj bi zahteval podobno plačo, kot jo ima Paul Pogba pri Manchester Unitedu (290 tisoč funtov ali 340 tisoč funtov).


Težave pri podpisu nove pogodbe naj bi poskušali izkoristiti nekateri evropski velikani. Veliko se govori o tem, da bi lahko Sanchez odšel v Manchester City, zdaj pa se je v angleških medijih pojavila nova govorica, ki se sicer zdi precej malo verjetna.

Za Sancheza naj bi se zanimal tudi neimenovan kitajski klub, ki se seveda zaveda, da zaradi neatraktivnosti kitajske lige Čilenca v normalnih okoliščinah ne bi mogel zvabiti na Kitajsko. A pri Kitajcih in njihovem nogometu normalnih okoliščin že nekaj časa ni.

Tako naj bi dobil Sanchez na svoj naslov nemoralno ponudbo, kajti kitajski klub je bojda pripravljen napadalcu Arsenala ponuditi 400 tisoč funtov (470 tisoč evrov) tedenske plače! 

Članki iz rubrike