IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 07.12.2016 11:48:45

Bo Ibrahimović jezen na Eto'oja?

Profimedia
Zlatan Ibrahimović je poleti po štirih letih zapustil PSG, kjer je na 180 tekmah zabil 156 golov in postal najboljši strelec v zgodovini kluba.

Zdaj je član Manchester Uniteda, za katerega je doslej dosegel 12 zadetkov v vseh tekmovanjih. Njegova strelska forma je zelo solidna, toda rezultati rdečih vragov niso takšni, kot bi si jih želeli.

Zanimivo izjavo o Ibrahimoviću pa je za angleški tabloid The Sun podal Samuel Eto'o. Fanta sta bila julija 2009 vpletena v posel, pri katerem sta si Barcelona in Inter igralca zamenjala (Ibrahimović je šel v Barco, Eto'o v Inter), pri čemer so Katalonci Italijanom dali še Belorusa Hleba in plačali 46 milijonov evrov odškodnine.

"PSG je imel zelo dobro moštvo. V bistvu je imel dve moštvi. 'Paris-Ibra' in Paris brez Ibre. Šved je izjemen nogometaš, tu ni dvoma. Toda res je tudi to, da se je ekipa v težkih tekmah v ligi prvakov preveč zanašala na Ibro. Ko ni bil na pravi ravni, je PSG izgubil. Toda zdaj imajo Parižani še boljšo ekipo, fantje igrajo kot moštvo," je povedal kamerunski napadalec.

ibrahimovic re
Reuters
Njegovo razmišljanje lahko označimo kot zelo zanimivo, ker PSG po šestnajstih krogih francoskega prvenstva zaseda tretje mesto, za vodilno Nico pa zaostaja štiri točke. Res je, da je daleč najboljši strelec tekmovanja je napadalec pariške zasedbe Edinson Cavani, ki je do zdaj zabil že 14 golov. "Zelo spoštujem Cavanija, ampak moj tip napadalca je Karim Benzema. Raje imam napadalce, ki bolj sodelujejo v igri, in niso tam samo za to, da zabijajo gole, ki jim jih drugi pripravljajo."

Članki iz rubrike