evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 02.01.2016 14:07:03

Nekdanji član Domžal nima sreče, (skoraj) nihče ga noče

afc.co.uk
Joshua Parker nima sreče. Še drugič zapored si je izbral kolektiv, v katerem se ni kaj prida znašel.

Ko je Joshua Parker igral za Domžale, je bil eden boljših posameznikov v slovenskem nogometnem prvenstvu. Na vrhuncu njegovih dobrih iger se je govorilo, da ga želita tako Maribor kot tudi Olimpija, prav tako so se okoli njega smukali nekateri tuji klubi. Na koncu se je odločil prav za slovo od Slovenije, pred letom dni je odšel v Srbijo in tam podpisal za Crveno zvezdo. Toda zdaj to zagotovo obžaluje, to je bila napaka z veliko začetnico.


V Beogradu je v Angliji rojeni reprezentant Antigve in Barbude hitro zašel v težave. Očitali so mu, da se raje zabava, kot da bi trdo treniral, marsikomu naj bi šla v nos tudi njegova dokaj visoka mesečna plača. Na Marakani je Parker odigral vsega dvanajst tekem in zabil štiri gole, nakar se je poleti že poslovil. A zgolj začasno, odšel je namreč na Škotsko, kjer si ga je Aberdeen sposodil za pol leta. Čeprav je bil precej bližje domu, pa prave forme nikakor ni uspel uloviti. V pol leta je na Škotskem odigral zgolj sedem tekem, med strelce se ni vpisal. In nato so pri Aberdeenu sprejeli odločitev, ki ga je še kako razočarala: odločili so se, da ga ne bodo zadržali.

To torej pomeni, da se mora 25-letnik vrniti tja, kamor se noče vrniti – v Srbijo. S Crveno zvezdo ga pogodba veže še za eno leto, pred njim je torej leto trpljenja. Če se kakopak ne bo uspel dogovoriti za predčasno slovo. Ob tem je kakopak na mestu naslednje vprašanje: bi se nekdanji član Queens Park Rangersa lahko vrnil kar v Slovenijo? Na uho nam je prišla govorica, da je zanimanje zanj že pokazal eden od desetih slovenskih prvoligašev. Kdo točno, žal ne vemo. Morda prav Olimpija? Ali pa celo Maribor? No, ne glede na to, kdo, Parker verjetno ne bi imel nič proti vrnitvi. Tukaj se je pač res dobro počutil, ne nazadnje je v PLTS odigral 42 tekem in zabil solidnih 14 golov.

Članki iz rubrike