nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

eč
0 02.01.2016 08:47:40

Ibrahimovića njegov razvpiti agent "prodaja" tja, kjer še ni bil

Reuters
Zlatan Ibrahimović se v januarju ne bo preselil, bi pa njegov agent rad videl, da bi nato odšel v ligo, v kateri se še ni preizkusil.

Kjerkoli je igral, je navduševal. Zlatan Ibrahimović je bil državni prvak z vsakim klubom, s katerim je igral v svoji karieri. Zdaj vse pred sabo ruši v Franciji, kjer njegovemu klubu nihče ni dorasel tekmec, odkar igra zanj. Toda koliko časa bo sloviti Šved še nosil dres Paris Saint Germaina? Že nekaj mesecev so namreč prisotne glasne govorice, da se je življenja in igranja v Franciji nekoliko nasitil in da si želi pred koncem svoje bogate kariere izkusiti še kaj novega.

Zdaj se je oglasil nogometašev razvpiti agent Mino Raiola, ki bo očitno poskušal unovčiti svoje veze in poznanstva ter Ibrahimovića odpeljati tja, kjer še ni bil – v Anglijo. "Ne bom skrival, moja velika želja je, da bi Zlatana videl tudi v premier ligi," je dejal Italijan in nadaljeval: "Mislim, da je angleški nogomet zaradi njegove moči kot naročen zanj. Njegova tehnika in njegove sposobnosti bi na stadionih s fantastičnim vzdušjem prišli še toliko bolj do izraza." Ne glede na vse pa Raiola poudarja, da v zimskem prestopnem roku selitve nekdanjega nogometaša Ajaxa, Juventusa, Interja, Barcelone in Milana ne gre pričakovati: "Pri Paris Saint Germainu bo zagotovo ostal do konca sezone."

Članki iz rubrike