nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 02.01.2016 10:48:59

Najboljšega strelca v Angliji v letu 2015 ponudbe velikanov ne ganejo

vszi
Najboljši ligaški strelec v Angliji v letu 2015 pravi, da z nogami ostaja na trdnih tleh.

Vas zanima, kdo je bil najboljši strelec v angleških profesionalnih ligah v letu 2015? Bi si upali staviti vaš denar na kakšnega od zvezdnikov, ki igrajo za Chelsea, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Liverpool? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem vas moramo razočarati – to bi bila stava, ki vam ne bi prinesla zaslužka. V letu 2015 je v Angliji namreč največ ligaških golov zabil Odion Ighalo, ki se je v dresu Watforda veselil 30-krat oziroma trikrat več kot Harry Kane iz Tottenhama.


Ighalo, 26-letni Nigerijec, ki je bil pred tem kar šest let član Udineseja, je v tej sezoni tretji najboljši strelec premier lige, gol več sta zabila le Romelu Lukaku in Jamesa Vardy. Nič čudnega torej, da naj bi se za člana Watforda že ogreli številni znani klubi, med drugi tudi Atletico iz Madrida, kjer igra slovenski nogometaš leta 2015, vratar Jan Oblak. Toda Ighalo pravi, da kljub vsemu o prestopu ne razmišlja.

"Moj načrt je jasen: rad bi ostal pri Watfordu in s slednjim na najboljši možen način zaključil aktualno sezono," pravi Afričan na začasnem delu na Otoku in nadaljuje: "Vsi skupaj bi radi dokazali, da smo res enkratna klapa nogometašev. In ko razmišljaš le o svojih igrah, ti govorice o prestopu ne bodo prišle do živega. Dejansko je moja glava precej bolj polna z mislimi o tem, kako naj postanem še boljši. Vem, od kod prihajam, zato z nogami vedno ostajam na trdnih tleh."

Članki iz rubrike