evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

pp
pp
0 06.10.2015 12:59:38

Arsenal januarja v lov za napadalcem

Reuters
Pri Arsenalu so v poletnem prestopnem roku poskrbeli le za eno odmevno okrepitev, med vratnice se je preselil Petr Čech. Ob njem so iskali tudi napadalca, a bili neuspešni. To bodo skušali popraviti januarja, ko se nogometna tržnica znova odpre.

Strateg Arsenala Arsene Wenger je bil v dosedanjem delu sezone tarča kritik, delno zaradi premalo aktivnega delovanja na nogometni tržnici, delno zaradi ne preveč bleščečih rezultatov, kjer sta mišljena predvsem nastopa v ligi prvakov. Arsenal je namreč izgubil obe dosedanji tekmi. V domačem tekmovanju mu je po zanesljivi zmagi s 3:0 proti Manchester Unitedu uspelo kritike utišati, januarja pa bo imel možnost, da jih utiša z nakupom tako željenega napadalca.

Poleti je namreč uspel pripeljati le vrhunskega vratarja Petra Čecha, medtem ko je v napadu ostal brez okrepitve. Na vrhu lestvice igralcev, ki jih je želel videti v garderobi, je bil član madridskega Reala Karim Benzema. Vendar pa je Francoz rojaku dal vedeti, da si Madrida ne želi zapustiti. Januarja bo Wenger šel v nov boj za okrepitvijo v napadu. Po poročanju angleških medijev tokrat prvi izbor ne bo Benzema, temveč dva druga igralca, ki se najbolje znajdeta v 16 metrskem prostoru.



V beležnici ima zapisano ime Nolito, ki igra za Celto iz Viga. Španec je letos v dobri formi, dosegel je že pet golov, na zadnji reprezentančni zbor pa je bil vpoklican tudi v reprezentanco. Za 28 letnega napadalca bi moral Arsenal odšteti okoli 18,5 milijona evrov, saj ima v pogodbi klavzulo, ki mu omogoča odhod ob plačilu omenjenega zneska.

Drugo ime je Aleksander Kokorin, napadalec Dinama iz Moskve, ki so ga topničarji skušali pripeljati zadnji dan prestopnega roka.

Članki iz rubrike