evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

pp
pp
0 06.10.2015 10:35:04

Ibrahimović znova blizu odhoda v ZDA?

Reuters
Že v poletnem prestopnem roku so se pojavile govorice, da bi se utegnil švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović preseliti v ameriško ligo MLS. Govorice so znova oživele, zanj naj bi se zanimali pri Orlandu.

Kar nekaj negotovosti je v poletnem obdobju viselo nad prihodnostjo Zlatana Ibrahimovića, ki je naposled ostal zvest sedanjemu klubu iz Pariza. Z ekipo PSG mu pogodba poteče po koncu sezone, pogodbe s Parižani naj ne bi podaljšal. Govorice o njegovi prihodnosti so se že začele, bolj kot se bo bližal konec sezone, bolj se bodo stopnjevale. Pri dopolnjenih 34 letih, rojstni dan je praznoval 3. oktobra, bi se lahko spogledoval tudi s koncem kariere, vseeno pa je težko pričakovati kaj takega, saj je švedski napadalec še vedno izvrstno fizično pripravljen.

Med snubci naj bi se že zdaj z Ibrahimovićem spogledovali pri ameriški ekipi Orlando City, ki naj bi z njim že vzpostavilo kontakt in mu ponudilo možnost, da se preseli onkraj luže po koncu sezone. Orlando igra v ligi MLS prvo sezono, brazilski lastniki pa so med drugim v klub pripeljali rojaka Kakaja, ki je pred leti blestel v Evropi.

Članki iz rubrike