evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 06.10.2015 09:57:28

Babović pokazal srednji prst in želel obračunati z navijači

Partizan blesti v ligi Europa, v državnem prvenstvu pa mu ne gre nič po načrtih. Včeraj je izgubil na domačem igrišču s Čukaričkim, ob porazu pa je povsem živce izgubil kapetan Stefan Babović.

Vezist črno-belih, ki v Partizanu opravlja funkcijo namestnika kapetana (kapetan je Saša Ilić, toda zaradi svoje starosti večino tekem začne na klopi za rezervne nogometaše), se je v preteklosti že velikokrat znašel v vojni z navijači Partizana

Novo fronto pa so pristaši beograjskega kluba in Babović odprli včeraj med in po tekmi s Čukaričkim. Partizan je namreč izgubil na domačem igrišču z 0:1, ob tem pa so aktualni srbski prvaki zgrešili dve enajstmetrovki, od 72. minute pa so igrali celo z igralcem več. 

Prvo enajstmetrovko za Partizan je zgrešil Petar Grbić, ki je krivdo za poraz prevzel nase. "Prevzemam odgovornost za poraz. Pri nas se ve, kdo izvaja enajstmetrovke in kdo ne. Jaz sem nase prevzel odgovornost pri prvi enajstmetrovki, z željo, da bi bil moj povratek na zelenice čim boljši. Zaradi svoje samozavesti," je dejal Grbić, ki mu je Babović prepustil izvedbo prve najstrožje kazni, čeprav jih po navadi on strelja. 


Je pa Babović streljal drug kazenski strel, in ga, tako kot Grbić, zgrešil. "Stefanu je bilo veliko težje, ker je moral streljati drugo enajstmetrovko. Mislim, da če bi izvedel prvo, da bi zadel," je pristavil Grbić. 

Navijači Partizana so Baboviću precej bolj kot Grbiću zamerili zgrešen strel iz najstrožje kazni, nanj se je vsul plaz žaljivk, iz vzhodne in zahodne tribune pa se je zaslišalo skandiranje "Stefan, odidi." 

Kapetan Partizana pritiskov s tribun ni zdržal, po koncu tekme je navijačem na zahodni tribuni pokazal srednji prst, v enem trenutku pa je želel z njimi tudi fizično obračunati, a so njegovo namero preprečili dovolj prisebni soigralci.

Za Mozzartsport je Babović pojasnil, zakaj je tako reagiral: "Vse se je začelo pred koncem tekme, ko sem izvedel prosti strel z desne strani. Iz zahodne tribune sem zaslišal vzklike in kar nisem mogel verjeti, kaj nekdo kriči. 'Ugrabili so ti očeta, ugrabili ti bodo tudi sina' je nekdo kričal in to ponovil šestkrat. Eksplodiral sem, ker je bila ugrabitev mojega očeta najtežja stvar v mojem življenju. Enostavno se nisem mogel zadržati in po tekmi je prišlo do prepira, ker sem iz zahodne tribune znova slišal žaljivke o moji družini."

Značke: babović, partizan

Članki iz rubrike