Mobilna verzija
nu
nu

Huda poškodba Ibrahimovića (video)

Včeraj se je v polfinale lige Europa po zmagi nad Anderlechtom uvrstil tudi Manchester United. Toda kakšna je bila cena.

Bruseljski Anderlecht se je odlično zoperstavil favoriziranemu Manchestru Unitedu. Ta je sicer v deseti minuti povedel z golom Henrika Mkhitaryana, v 32. je Sofiane Hanni izenačil. Gosti so bili tri četrtine tekme nevarnejši tekmec, toda to kar so zapravili Angleži v zadnjem delu, je mejilo na znanstveno fantastiko. Zlatan Ibrahimović dvakrat, Marcus Rashford in Paul Pogba so zgrešili nemogoče, tako da je bil potreben podaljšek.V zadnjih sekundah se je poškodoval najboljši strelec Uniteda Zlatan Ibrahimović, ki je v enem od skokov zelo nerodno pristal na desno nogo. Kakšna je poškodba zaenkrat še ni znano, Zlatana pa je v 93. minuti na igrišču zamenjal Martial.

V podaljšku pa se je vendarle pokazala kakovostna premoč nekdanjih evropskih prvakov, ki so premoč kronali z golom Rashforda v 107. minuti, nato pa prednost obdržali do konca, čeprav so tudi Belgijci imeli svoje priložnosti, da bi presenetili.