reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Ekipa SN
Ekipa SN
0 20.04.2017 18:46:20

Olimpija spet operira z lažmi: Posnetki, ki dokazujejo, kakšna je resnica!

www.alesfevzer.com
Olimpija je na svoji spletni strani objavila le delček celotnega pogovora z Alexandrujem Cretujem in ob tem zamolčala ključne stvari v iskanju resnice.

Potem ko smo v četrtkovi številki Ekipa SN objavili pogovor z agentom Alexandruja Cretuja, v katerem je Zvonko Milojković Olimpijo obtožil šikaniranja njegovega varovanca in napovedal zahtevo po sporazumni prekinitvi pogodbe, se je odzval tudi klub iz Ljubljane. Olimpija je objavila pogovor s Cretujem, v katerem naj bi se slednji ogradil od vsega zapisanega. Vse lepo in prav, če Mandarićev leteči cirkus ne bi vnovič operiral z lažmi. Naš časnik so vnovič obtožili, da laže, na kar smo se sicer že navadili. Kakor na to, da napačno prevajajo, interpretirajo in jemljejo iz konteksta zapisano in povedano. Skupni imenovalec vsega pa je – laž.


Zdaj so nas napadli, da smo si vse skupaj izmislili, da je vse zapisano laž. Vse lepo in prav, toda dejstvo je naslednje: Olimpija je na svoji uradni spletni strani objavila le izsek izjav Cretuja. Uporabili so največ dve minuti posnetega pogovora, ki je sicer trajal natanko 11 minut in 27 sekund.

Mi z lažmi ne operiramo. Vse, kar je bilo povedano, je bilo tudi posneto. Tako posnetki pogovora s Cretujevim agentom kot tudi posnetek nogometaševega pogovora za Olimpijo. Vse je posneto in vse bo tudi javno objavljeno v jutrišnji številki časnika Ekipa SN, v katerem bomo dokazali, da je bilo marsikaj vzeto iz konteksta, hkrati pa so bile zamolčane tudi ključne stvari. V imenu resnice, kot so se nekoč nekoč izrazili v nekem drugem slovenskem velikanu …

Članki iz rubrike