Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 20.04.2017 16:51:05

Komedija zmešnjav v Olimpiji: Romun zanika besede ... svojega agenta!?

nkolimpija.si
Ne, ne gre še za eno epizodo slovitega Monty Pytona, pač pa za novo cirkuško predstavo v režiji zeleno-belega kluba iz Ljubljane.

V današnji izdaji vašega in našega časnika smo objavili oster napad Zorana Milojkovića, agenta nogometaša zmajev Alexandruja Cretuja, na vodstvo Olimpije. Milojković je posebej za naš časnik zatrdil, da je Romun v Ljubljani šikaniran, da ga zbadajo nogometaši, da je grešni kozel in hkrati poudaril, da bo zahteval sporazumno prekinitev pogodbe za svojega nogometaša. 

Danes se je na vse skupaj odzval romunski vezist, ki pa je zanikal besede svojega agenta!? "S temi zapisi nimam nič. Ko sva jih s punco brala, sva bila jezna, ker to niso moje besede. Ne želim zapustiti Ljubljane, tu se jaz in punca počutiva zelo dobro," je dejal Cretu. 



Romun je pojasnil tudi svojo nespoštljivo reakcijo po tekmi z Radomljami: "Bil sem nervozen, ker nismo uspeli doseči zadetka. Bili smo boljši, pa nismo zmagali, zato sem se tako odzval. Hočem zmagati vsako tekmo, zato me toliko bolj boli, ko nam to ne uspeva. Takoj naslednji dan sem se opravičil soigralcem, ker vem, da sem naredil napako."

Cretu je še dodal: "Jasno je, da nisem zadovoljen. Ampak zaradi rezultatov, ne zaradi kakšnega drugega razloga. Vem, da lahko igramo boljše, osvojili smo vsega tri točke. V tem trenutku noben Olimpijin igralec ne more biti vesel." 

Članki iz rubrike