stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 19.04.2017 15:01:46

Bayern vrača udarec: Nemci vložili pritožbo na Uefo

Reuters
Tekma Real - Bayern v četrtfinalu nogometne lige prvakov, ki sta jo ekipi odigrali v torek zvečer v Madridu in jo je po podaljšku dobila domača ekipa, še vedno dviguje veliko prahu. Ne le zaradi sojenja Madžara Viktorja Kassaija, za katerega se Nemci prepričani, da je bilo zelo sporno, temveč tudi zaradi policijskih posredovanj.

Nekaj ur po tekmi, ki se je končala z zmago Reala s 4:2 po podaljšku in s tremi goli Cristiana Ronalda, od katerih sta bila dva doseženea iz prepovedanega položaja, je madridsko-bavarska bitka dobila še policijsko poglavje.


Nemški klub je namreč uradno vložil pritožbo na Uefo. Razlog pa je posredovanje madridske policije med polčasom na delu tribun, kjer so bili navijači gostujoče ekipe. Policija naj bi v navijaški sektor Bayerna vdrla, ker je skušala zaseči enega od transparentov, pri Bayernu pa menijo, da je bila akcija, v kateri so policisti uporabljali tudi gumijevke, povsem odvečna in pretirana. Poleg pritožbe na Uefo so pri Bayernu zahtevali še pojasnila tamkajšnje policije.

Kot poročajo nekateri španski mediji je policija posredovala tudi po tekmi v prostorih za sodnike; tam so se Thiago Alcantara, Robert Lewandowski in Arturo Vidal sprli s sodniki, trojico pa je iz prostorov pospremila policija. Uefa je sicer sporočila, da ni prejela nikakršnega poročila o incidentih v sodniških prostorih po tekmi.

Članki iz rubrike