Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 27.12.2017 15:51:39

Novi SEKS ŠKANDAL! Varal ŽENO, a še bolj BIZARNO pa je zveznik CITYJA in Liverpoola UKANIL LJUBIMKO! (foto)

Reuters
V Angliji se je na tapeti zaradi bizarnega seks škandala znašel nekdanji nogometaš Manchester Cityja.

Afera ni nova, vendar pa je šele zdaj pricurljala na dan. Glavni akter pa nekdanji nogometaš Manchester Cityja in reprezentant Slonokoščene obale Kolo Toure.

Britanski mediji namreč poročajo, da so odkrili, da je Toure, ki zdaj igra za Celtic, dve leti varal svojo ženo. A to ni vse. Dekleta, lepe manekenke pa ni omrežil s svojimi nogometnimi veščinami ali statusom nogometnega zvezdnika, predstavil se ji je kot Fracois, prodajalec avtomobilov.

Takrat je 27-letni Kolo temu 21-letnemu dekletu podaril mnogo dragih daril, vendar pa se je bojda izgovarjal, da je v svojem poslu zelo uspešen, kar je dejansko bilo res, le da seveda ni šlo za prodajanje avtomobilov.

Nekdanji nogometaš Cityja, Arsenala in Liverpoola je dekle spoznal v nočnem klubu, njuna zveza pa je trajala dve leti in v tem času dekle nikoli ni posumilo v iskrenost svojega izbranca.

Vseeno pa je Kolo poskrbel, da zveza ni postala javna, med drugim se s tem dekletom nikoli ni fotografiral. Šele, ko je njegovo izbranko v fotografiranje svojega fanta prepričala prijateljica, je ta spoznala, s kom res hodi. Najbolj zanimivo je to, da je svojega izbranca s fotografiranjem presenetila, medtem ko se je ta tuširal.

"Ko sem ji pokazala Fracoisa, je bila šokirana. Rekla mi je, da naj na spletu v brskalnik vtipkam Kolo Toure. Potem sem sama doživela šok. Iskreno, nisem mogla predpostavljati, da gre za znanega nogometaša, nogometa namreč nisem spremljala. Takrat mi je postalo slabo, počutila sem se kot največja neumnica in dojela sem, zakaj se nikoli ni želel fotografirati," je priznalo prevarano dekle.

Članki iz rubrike