Mobilna verzija
ue
ue

Saj se šališ, kajne!? Cel svet se ZGRAŽA nad darilom, ki ga je Steven Gerrard kupil svoji ŠESTLETNI hčerki!

Drago Wernig - TAKA

Trener mlade ekipe Liverpoola in ena od največjih legend kluba, Steven Gerrard je dvignil ogromno prahu s svojim darilom svoji šestletni hčerki.

Pred nekaj tedni je Steven Gerrard mlado ekipo Liverpoola v mladinski ligi prvakov gostoval v Sloveniji, natančneje v Lendavi in še enkrat več smo se lahko prepričali o njegovi priljubljenosti tako med angleškimi navijači, ki so prišli na tekmo kar z baklami kot tudi med slovenskimi ljubitelji nogometa. 

Zdaj pa se je nekdanji zvezdnik Liverpoola znašel na udaru kritikov zaradi svoje zadnje objave na družbenih omrežjih. Na instagramu je namreč objavil fotografijo darila, ki ga je podaril svoji hčerki Lourdes, ki je ravnokar dopolnila šest let. Gerrard in njegova soproga sta se odločila za IPad z 18-karatnim zlatom in vgraviranim posvetilom. Pod fotografijo so se usuli raznorazni komentarji, v katerem so uporabniki ostro kritizirali izbiro darila v vrednosti več kot 1600 evrov za tako majhno dekle, drugi so se obregnili ob njegovo objavo, ki je bila bolj kot ne reklama. 

gerrard ipad
Instagram / Steven Gerrard