favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ue
ue
0 09.11.2017 11:42:45

Luki Žvižeju nagaja SAMOSVOJ SESALNIK, ki ne želi sesati preproge, odlični rokometaš pa je bil ŠOKIRAN nad odgovorom tehnične pomoči! (foto)

Grega Wernig
Slovenski rokometaš Luka Žvižej je na družbenih omrežjih delil nenavadno težavo in še bolj nenavaden odgovor, ki ga je prejel.

Eden od najboljših in najbolj izkušenih slovenskih rokometašev Luka Žvižej je na družbenih omrežjih s svojimi sledilci delil zelo nenavadno težavo, na katero je naletel ob uporabi sesalnika. Dolgoletni kapetan Celja, ki se je iz Maribora v letošnji sezoni preselil v nemški Minden, je na družbenih omrežjih delil svoje izkušnje s tehnično pomočjo, ko je potožil, da njegov najnovejši sesalnik ne želi sesati preproge. 

"Očitno Roombi tepih ne odgovarja in v kolikor ga noče posesati zdaj, ga tudi ne bo," so so Žvižeju na težavo s samosvojim sesalnikom odgovorili pri tehnični podpori. Očitno je rokometaša ta odgovor zelo razburil, vsaj sodeč po njegovem odgovoru: "Meni je jasno, da Roomba ne skuha kave in ne pospravi stanovanja, da pa ne posesa tepiha (navaden tanek tepih), ker ji verjetno ne odgovarja in glede na to, da je to aparat in ne oseba, se mi zdi zelo čudno, da ima svojo voljo." 

luka zvizej irobot

Značke: luka-žvižej, irobot

Članki iz rubrike