Mobilna verzija
AKR_9737 Odkrito.si

Ekskluzivno: Rok Ferengja prvič o življenju z ...

Jernej Šugman Svet24.si

Kolegi Jerneja Šugmana močno pogrešajo

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

luka mesec Svet24.si

Izjava, ki odmeva: Luka Mesec o izvoznikih

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

ue
ue

Luki Žvižeju nagaja SAMOSVOJ SESALNIK, ki ne želi sesati preproge, odlični rokometaš pa je bil ŠOKIRAN nad odgovorom tehnične pomoči! (foto)

Grega Wernig

Slovenski rokometaš Luka Žvižej je na družbenih omrežjih delil nenavadno težavo in še bolj nenavaden odgovor, ki ga je prejel.

Eden od najboljših in najbolj izkušenih slovenskih rokometašev Luka Žvižej je na družbenih omrežjih s svojimi sledilci delil zelo nenavadno težavo, na katero je naletel ob uporabi sesalnika. Dolgoletni kapetan Celja, ki se je iz Maribora v letošnji sezoni preselil v nemški Minden, je na družbenih omrežjih delil svoje izkušnje s tehnično pomočjo, ko je potožil, da njegov najnovejši sesalnik ne želi sesati preproge. 

"Očitno Roombi tepih ne odgovarja in v kolikor ga noče posesati zdaj, ga tudi ne bo," so so Žvižeju na težavo s samosvojim sesalnikom odgovorili pri tehnični podpori. Očitno je rokometaša ta odgovor zelo razburil, vsaj sodeč po njegovem odgovoru: "Meni je jasno, da Roomba ne skuha kave in ne pospravi stanovanja, da pa ne posesa tepiha (navaden tanek tepih), ker ji verjetno ne odgovarja in glede na to, da je to aparat in ne oseba, se mi zdi zelo čudno, da ima svojo voljo." 

luka zvizej irobot

Značke: luka-žvižej , irobot