stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Ekipa SN
Ekipa SN
0 23.11.2023 11:18:57

Nora izkušnja štirih nagrajenk! "To so stvari, ki si jih zapomniš za vse življenje, naš naslednji korak je ..."

Doživite sprejem junakov v zaodrju. Tako smo zapisali na straneh vašega in našega športnega časnika takoj po zadnjem sodnikovem žvižgu na zgodovinski ponedeljek. Edinstvena nagradna igra, ki je nastala v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije in Pivovarno Union, je osrečila dve nagrajenki in njuni prijateljici. Vse štiri so se strinjale, da o tako nepozabni izkušnji tudi ob prijavi niso niti sanjale.

Mateja, Teja, Nika in Tjaša so se strinjale tudi ob izbiri nogometaša, ki je na odločilni tekmi za uvrstitev na prihajajoče evropsko prvenstvo pokazal največ. »Zadetek Benjamina Verbiča je bil izjemen, a Petar Stojanović se je celotno tekmo boril kot lev,« so prikimale tudi Ekipini izbiri ponedeljkovega igralca tekme. Ravno priljubljeni »Peki« je bil eden tistih reprezentantov, v katerih je veliki podvig vzbudil najgloblja, najbolj surova čustva. Naš pogovor z Ljubljančanom si lahko preberete na naših notranjih straneh, z njim pa se je v zakulisju torkovega sprejema v prestolnici pogovarjala tudi četverica srečnih nagrajenk.
»To so stvari, ki si jih zapomniš za vse življenje. Nepozabno in neponovljivo. Fantje so resnično prijazni, ustrežljivi,« je ob velikem odru na Kongresnem trgu vtise strnila Teja. »Zato gremo z njimi v Nemčijo!« pa jo je dopolnila njena prijateljica in sodelavka Tjaša.

nagrajenka 3

Da se na sprejemu ne bo družila le s Tejo, temveč s celotno reprezentanco, ki je v Sloveniji znova prižgala nogometno evforijo, je izvedela le dve uri pred našim zborom na lokaciji v neposredni bližini parka Zvezda. Na lokaciji, ki je kmalu zatem postala najbolj zaželeno in s tem tudi najtežje dostopno zaodrje v državi. Zvečer so se nagrajenke domov vračale z bogato galerijo fotografij in podpisanih navijaških artiklov, ki so jih bili še kako veseli tudi najmlajši. Nagradna igra, ki smo jo v sodelovanju z NZS in Pivovarno Union kot dolgoletno spremljevalko slovenskega nogometa pripravili na Ekipi, je srečni četverici na stežaj odprla vrata velikega slavja nove zlate generacije slovenskih nogometašev.

nagrajenka 1

»Ko smo se s prijatelji vračali s tekme, smo na družbenih omrežjih videli vašo nagradno igro. Rekli smo si, da bi to utegnilo biti zelo zanimivo. Zdaj sva midve tukaj, bili sva izžrebani in ta celotna izkušnja je bila dejansko nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi. Zbrali sva vse podpise, od štaba do igralcev. Dokaznega gradiva, da sva bili res z njimi, ne manjka,« se je po koncu druženja smejala Nika in v naslednjem trenutku resno dodala: »Nepozabno, eden od vrhuncev mojega življenja, brez pretiravanja.«

nagrajenka 2

Četverica nagrajenk medtem že razmišlja, kako bo slovensko izbrano vrsto, ki jo zdaj pozna še iz povsem druge plati, spremljala in podpirala tudi na naslednjem koraku. »To je bilo noro doživetje, nepozabno. In vse skupaj točno s to ekipo, točno s temi fanti ... Vav!« je pomenljivo zaključila Mateja. Na sončni strani Alp se je vsekakor prebudilo nekaj posebnega, nekaj velikega.

Članki iz rubrike