Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

psno
psno
0 23.10.2023 15:40:59

Ljubljanski maraton tudi v znamenju Generalijevega leva

Ljubljanski maraton tudi v znamenju Generalijevega leva
psno
Ta vikend se je na tradicionalnem športnem prazniku, Volkswagen 27. Ljubljanskem maratonu, zbralo več kot 22.500 tekačic in tekačev. Organizatorji so letos prejeli kar 35 odstotkov več prijav kot lani.

Med njimi je bilo tudi skoraj 30 zaposlenih Generalija, ki je bil diamantni sponzor Volkswagen 27. Ljubljanskega maratona in je za tekače in obiskovalce pripravil kar nekaj lepih presenečenj. Podelili so tudi nagrado za prvouvrščeno žensko in moškega na Polmaratonu Generali ZAME, in sicer enoletno brezplačno zavarovanje Specialisti z asistenco.



Generali zavarovalnica je širokemu spektru projektov in pobud, ki jih podpira na najrazličnejših področjih, dodala tudi sponzorstvo Volkswagen 27. Ljubljanskega maratona. S podporo največjemu tekaškemu dogodku v Sloveniji ostaja zvesta svoji zavezi za ustvarjanje bolj zdrave in trajnostne družbe ter poslanstvu po zagotavljanju večje varnosti. Zavarovalnica Generali s svojim Programom prednosti Generali ZAME spodbuja zdrav in aktiven življenjski slog in nudi številne ugodnosti pri svojih partnerjih.



Na Ljubljanskem maratonu je tek na 21 kilometrov tako postal polmaraton Generali ZAME. Ime nosi po Programu prednosti Generali ZAME, s katerim zavarovalnica zagotavlja številne ugodnosti in popuste pri najrazličnejših ponudnikih in tudi pri zavarovanjih ter spodbuja zdrav in aktiven življenjski slog. Da bi se polmaratona Generali ZAME v sklopu Volkswagen 27. Ljubljanskega maratona lahko udeležilo kar največ tekačev, so v Generaliju poskrbeli še za dobrodošlo ugodnost, saj so članom Programa prednosti Generali ZAME omogočili nižjo prijavnino. Od vsake prijavnine na tek preko Generali ZAME so namenili 2 evra Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, s katero že leta sodelujejo v sklopu gibanja The Human Safety Net (THSN). Vsi tekači so imeli možnost brezplačnega nezgodnega zavarovanja na dan maratona, za kar se je odločila skoraj polovica tekačev. Prav tako so na Generalijevi stojnici na sejmu Tečem še pred začetkom maratona lahko opravili brezplačne zdravstvene meritve in s tem tik pred zdajci preverili svojo pripravljenost.



Zavarovalnica Generali je na Polmaratonu Generali ZAME podelila dve nagradi prvouvrščeni tekmovalki in prvouvrščenemu tekmovalcu - dve zdravstveni zavarovanji, ki omogočata hitrejši dostop do specialistične obravnave. S svojo podporo športu želijo v Generaliju razpirati krila vsem, ki na svoji poti vztrajajo in se ne predajo. Podelili so še dodatno, posebno nagrado za levjesrčnost. Namenjena je tekaču, ki se bori kot lev in ne odneha do konca, tudi če so stopničke za las ušle.



Poleg sponzorskih aktivacij je Generali poskrbel tudi za športne, trajnostne in prostovoljske, saj je na maratonu teklo skoraj 30 sodelavcev. Generalijevi zaposleni so bili tudi del tako imenovane zelene straže na Kongresnem trgu, in sicer s trajnostnim namenom. Prostovoljci so namreč skrbeli za pravilno ločevanje odpadkov.

Članki iz rubrike