1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

ou
ou
0 23.10.2023 10:48:43

Že 25 let sadnih užitkov z Jogobella jogurti

Jogobella je pričela svojo zgodbo o nemški kvaliteti pisati leta 1997.

Sadni jogurti, ki jih je odlikovala gladka tekstura z ekstra velikimi koščki sadja, so že leto kasneje prešli meje in pričeli osvajati želodce in hladilnike celotne regije. Danes si ob imenu tega jogurta večina prične mrmrati znani Jogobella jingle, ki se nam je pred leti vtisnil v spomin zaradi televizijskega oglasa, v katerem jagode skačejo v svež jogurt. Težko je verjeti, da je Jogobella z nami ob zajtrkih, malicah in večerjah že 25 let! To je kar 25 let zbujanja z družino, hitrih malic v šoli ali službi, začinjenih s klepetom s prijatelji in lahkih večerij po dogodivščin polnih dnevih.

Najbolj znan in priljubljen okus v portfelju Jogobelle je najbolje prodajana jagoda. A seveda so tudi drugi okusi, kot so borovnica, breskev ali češnja, nepogrešljivi. Prava virtuoznost okusov se izkaže v jogurtih, ki spominjajo na sladice. Tako lahko uživamo v sadnih panna cottah in posebnih omejenih izdajah jogurtov, ki presenečajo s široko paleto okusov. Ob 25-letnici Jogobelle so v Zottu pripravili čudovito presenečenje in nove omejene rojstnodnevne serije okusov, ki jih preprosto ne gre zamuditi. Praznično obdobje so tako obeležili s štirimi novimi okusi, ki so prava poslastica za vse gurmane. Prva različica je Jogobella Choco Splits, kremast jogurt z gladko teksturo in čokoladnimi koščki v dveh novih okusih: jagoda z belo čokolado ali banana s čokolado. Druga pa je Jogobella Mascarpone z okusom črnega ribeza ali maline. Izdelki ob 25. obletnici predstavljajo popolno kombinacijo sadnih in kremastih okusov, ki vas bodo popeljale v novo dimenzijo užitka in odprle brezmejno paleto možnosti za okusne obroke.



Jagoda je tista, ki prepriča največ ljudi, zato je v tem okusu na voljo tudi največ izdelkov. Uživamo lahko v že omenjeni klasični Jogobelli ali njeni manj kalorični lahki različici, v jogurtu brez dodanega sladkorja ali brez laktoze, v kombinaciji z musliji, panna cotti in še mnogih drugih.

Več informacij o izdelkih in znamki Jogobella lahko najdete na spletni strani. Vse najboljše, Jogobella, in še na mnoga leta okusnih užitkov!

Značke: jogobella, jogurt

Članki iz rubrike