mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 01.01.2018 08:16:11

SILVESTRSKA DRAMA v Kopru: Požar pustošil na posestvu nekdanjega kapetana OLIMPIJE, na drugem koncu sveta se je za glavo držal tudi nogometaš MARIBORA!

vszi
Na zadnji dan preteklega leta je bilo v Kopru še kako vroče. Dobesedno.

Številni znani športniki so bili na zadnji dan preteklega leta še kako slabe volje, dejansko bi jim v očeh lahko videli že grozo. Za vse pa je bil kriv - požar. Na Silvestrovo je okrog osme ure zvečer v Kopru izbruhnil kar precej hud požar, s katerim so imeli gasilci ogromno dela. Na prvi pogled se bo zdelo: zakaj bi bila to novica za športni medij? Toda v ozadju požara na Markovcu se skriva nemalo še kako zanimivih zgodb.

radujko

Zagorelo je namreč na posestvu družine nekdanjega kapetana - Olimpije! Dalibor Radujko in sorodniki so bili povsem brez moči, ko so ognjeni zublji zajeli barako v velikosti kar okrog 100 kvadratnih metrov. Ogenj se je hitro razširil in pogorela je celotna njiva, kot so poročali ustrezni organi, je v požaru poginilo tudi - osem kokoši! Toda to še ni vse. Ker je bil ogenj res močan, so hitro začeli trepetati tudi stanovali bližnjega luksuznega stanovanjskega naselja Nokturno. Med te sodi tudi Aleksandar Rajčević, branilec Maribora, ki pa se trenutno z družino nahaja na dopustu na drugem koncu sveta. Toda ko so mu znanci sporočili, kaj se dogaja v njegovem rojstnem kraju, je Silvestrovanje hitro izgubilo čar, namesto veselja je bilo v zraku prisoten predvsem strah, ali bo gasilcem uspelo pravočasno zajeti ogenj. To jim dejansko je in Rajčević si je lahko kasneje vendarle oddahnil. Skupaj s številnimi znanimi športniki, ki domujejo v tistem naselju.

Da je bilo resnično precej vroče, priča tudi uradno poročilo dogodka: "Ob 20.07 je ob Kozlovičevi ulici na Markovcu, občina Koper, zagorela baraka. Posredovali so gasilci GB Koper, ki so požar omejili in kasneje tudi pogasili. Ogenj je zajel barako velikosti okoli 100 kvadratnih metrov, ki je v celoti pogorela. Poginilo je tudi osem kokoši. Poškodovan pa je tudi zabojnik za komunalne odpadke, ki je bil v bližini." Pa še tole: krive naj bi bile - petarde!

rajcevic dw
Drago Wernig - TAKA

Članki iz rubrike