favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 07.09.2017 11:39:22

TISTO: Najbolj srhljiva zgodba Stephena Kinga bo zavzela kinodvorane

Grozljivka, posneta po nadvse priljubljenem istoimenskem romanu Stephena Kinga, ki že desetletja navdušuje (ali, bolje rečeno, ustrahuje) bralce po vsem svetu bo tokrat končno dobila svoje mesto na velikih platnih! Klovn Pennywise, ki ne dovoli mirno spati mladim in starim, se vrača v še bolj strašljivi in nepozabni podobi.

Film pripoveduje zgodbo o sedmih mladih z roba družbe, ki odraščajo v Derryju v Mainu in si pravijo »Klub zgub«. Vsak od njih je namreč izključen iz družbe zaradi nečesa, na vsakogar se je spravil trop lokalnih nasilnežev in vsak od njih je v živo izkusil svojo najhujšo grozo v obliki starodavnega plenilca, ki spreminja oblike in mu pravijo Tisto.

Mesto Darry je od vsega začetka plenilčevo lovišče. 27 let se že vrača iz kanalizacije in se hrani z grozo svojega plena: mestnih otrok. Ko skušajo Zgube preživeti eno od grozljivih poletij, se med njimi stkejo trdne vezi, ki jim pomagajo premagati svoje strahove in preprečiti nov ubijalski pohod, ki se je začel nekega deževnega dne z dečkom, ki je lovil papirnato ladjico, ko jo je naliv odplaknil po kanalu – naravnost v roke Tistemu.

TISTO - slika 2

V čevlje strašnega klovna je stopil Bill Skarsgård, obkrožajo pa ga mladi nadarjeni igralci, med njimi Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer in Nicholas Hamilton. Film je po scenariju, prirejenem po uspešnici Stephena Kinga, režiral Andrés Muschietti.

Težko pričakovano grozljivko TISTO (It) si že lahko ogledate na velikih platnih. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.

Značke: kino, film, tisto

Članki iz rubrike