stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
1 30.01.2024 09:37:05

Dončić je znorel! Glejte, kaj je delal trener Dallasa in kako je v zadnjih sekundah ogrozil zmago svoje ekipe! (video)

Drama v Dallasu je imela za Luko Dončića in druščino tokrat srečen konec.

Košarkarji Dallasa so po porazu s Sacramentom tokrat prišel do zmage nad Orlandom, boljši so bili s 131:129. Dallas, ki je zaradi poškodbe prsta četrtič v nizu igral brez osemkratnega udeleženca tekme vseh zvezd Kyria Irvinga in članov prve peterke Derricka Jonesa Jr. in Danteja Exuma, je ob polčasu zaostajal z 61:77. Nato je z delnim izidom 31:9 zadnjo četrtino začel s prednostjo sedmih točk (96:89).

A se gostje niso predali, dve minuti in 23 sekund pred koncem tekme so povedli s 119:118. Sledile so štiri zaporedne točke domačih, od tega trije uspešno zadeti prosti meti, in Dallas je dokončno vodil s 122:119. Prav ob koncu je Banchero zadel tri proste mete, četrtega pa je 3,6 sekunde pred zaključkom poslal v obroč, žoga se je nato odbila skoraj do sredine igrišča, Wagner se je dokopal do nje in jo vrgel, a se je znova odbila od obroča in zmaga je ostala doma.

Ob koncu tekme pa je prišlo do situacije, ob kateri je znorel celo Luka Dončić in se jezil na Kidda. Ko je po košu Franza Wagnerja žogo v roke prejel Hardaway Jr, sta se ob njem takoj znašla dva košarkarja Orlanda, trener Jason Kidd pa je, namesto, da bi vzel time out (na voljo je imel še dva), le gledal, kako se njegov varovanec muči, na koncu pa je izgubil žogo. Dallas je v tistem trenutku vodil le s 5 točkami prednosti. Tudi Luka je bil jezen, trenerju je mahal, naj vzame minuto odmora. Na srečo Dallasa se je vse skupaj dobro končalo ...

Značke: dončić, kidd, dallas

Članki iz rubrike