franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 27.01.2024 04:25:36

Dončić sredi tekme zabrusil nekaj sočnih navijačem Atlante! "Ne morete me j*beno ..." (video)

profimedia
Razbil je Atlanto in utišal navijače Hawksov.

Navijači Atlante so le stežka spremljali, kako Luka Dončić v dresu Dallasa uničuje njihovo ekipo. Pristaši domačih so med tekmo na vse načine poskušali nekako iz tira spraviti Slovenca. Mu žvižgali, nanj kričali razne stvari, potem so začeli celo vzklikati "double team", pri čemer so želeli trenerja Hawksov Quina Snyderja prepričati, da naj vendarle začne podvajati izjemnega košarkarja Dallasa. 
A Dončić se ni dal zmesti. Ko je v zadnji četrtini zatlačil trojko v obraz Traea Younga, s čimer je svoj izkupiček dvignil na 65 točk, se je obrnil proti navijačem in jim sočno zabrusil: "You can't f*cking stop me!" Ne morete me j*eno ustaviti bi se nekako glasil prevod. Zanimivo, to je bil trenutek, ko je tudi Quin Snyder videl dovolj in ko je zaukazal podvajanje Slovenca. Košarkarji Atlante so potem v zadnjih 10 minutah bili osredotočeni zgolj in samo na Dončića, okrog katerega so bili na trenutke tudi trije domači košarkarji. Dončić je to seveda izkoristil in začel iskati proste soigralce, ki so zlahka dosegali točke, saj so bili povsem neovirani.
Ob koncu tekme so sicer navijači Atlante spremenili ploščo in začeli navijati za Dončića ter ga vzpodbujati, da doseže 71 točk. In tako za eno točko premaga rekord sezone, ki ga je zgolj nekaj dni držal Joel Embiid. 

Članki iz rubrike