franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 29.12.2017 18:00:47

JUNAŠKI ZMAJ: Ne grem na bolniško! NEVERJETNO, kaj bo Goran Dragić naredil, da bo lahko igral KLJUB POŠKODBI!

vszi
Nekaj tekem je izpustil, a se je želel vrniti. In želi ostati, čeprav ga še vedno boli.

Poškodba vezi v levem komolcu je znana stvar, Gorana Dragića zdaj muči že kar dolgo časa. Zaradi nje je tudi izpustil nekaj tekem, a se hitro vrnil, ko je videl, da ga njegova ekipa nujno potrebuje. "Zdravnik mi je zagotovil, da se poškodba ne bo poslabšala, razen če bi se zgodilo kaj ekstremnega. Ob normalnem igranju se ne bo poslabšala, seveda pa moram, če želim igrati, igrati s kar močno bolečino," je pojasnil zlati slovenski zmaj. 

In junaški Dragić, rojeni zmagovalec, vsekakor želi igrati. Ne želi nazaj na bolniško, na vsak način želi poškodbo pozdraviti - pač sčasoma - na igrišču. Seveda pa je težava v bolečnini, še posebej je stvar zoprna zato, ker gre za Dragićevo dominantno roko in ker je bolečina najhujša, ko je levica iztegnjena. "To pomeni, da me najbolj boli, ko zaključim met. In če ga zaključim prezgodaj, da se izognem bolečini, je met prekratek,"pravi Goran. 

Kaj mu je torej storiti? Kot rečeno, na bolniško nikakor noče. Želi ostati na igrišču, želi pomagati svoji ekipi, želi jo voditi na položaju organizatorja igre. In kako daleč je pripravljen iti pri tem žrtvovanju. "Ni lahko, kajti tako mečem že vse življenje. Toda zdaj skušal spremeniti slog svojega meta, da bi bil podobno ali celo enako uspešen in da me pri tem ne bi bolelo," je pojasnil in navdušil tako navijače Miamija kot ameriško javnost. 

Značke: dragić, miami

Članki iz rubrike