franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
3 29.12.2017 16:20:31

Bil je KRITIČEN, zdaj je DONČIČEV TRENER udaril TAKOLE: Imam le eno željo, KOLIKO ČASA naj še igra za Real

Pablo Laso se je po zmagi nad Fenerbahčejem izpostavil bolj kot kadarkoli doslej.

Vedno mrki strokovnjak je znan po tem, da ne izgublja lepih besed in da ponavadi stremi le k temu, da bi svoje varovance še izboljšal. Ko je bil pred kratkim Luka Dončić izključen, ga je sicer zaščitil, a dal vedeti, da je naredil napako. Predvsem pa je, ko je Real kljub sijajnim Dončićevim številkam izgubljal tekme, je brez zadržkov dejal, da se mora 18-letni Slovenec še veliko naučiti. Tudi to, da se tekme igra pet proti petim, ne eden proti petim.

Spomnimo se tudi prejšnje sezone, ko je bil nekajkrat tako jezen na rosno mladega Dončića, da je ta komaj zadrževal solze. A tudi zaradi tega napredoval, zablestel na evropskem prvenstvu in ves čas napreduje tudi v tej sezoni. Četrtkova tekma je bila v tem pogledu izjemno pomembna, kajti Dončić je v vsem sijaju zablestel na gostovanju pri Fenerbahčeju, kjer je v spomladanskem polfinalu Evrolige odigral res slabo.

No, morda pa je tudi ta simbolika Lasa pripravila do tega, da je o svojem mladem varovancu spregovoril drugače kot kadarkoli prej. "Odigral je zares sijajno. Treba je vedeti, da se je na njem izmenjevalo več branilcev z različnimi karakteristikami, a je vedno našel rešitve. Bil je zares izjemen in nas popeljal do zmage. Resnično napreduje z vsako tekmo," je dejal trener Reala in ob tem za vedno zaključil prav posebno razpravo. 

Namreč razpravo o tem, kaj si misli o možnosti, da bi Dončić odšel že po tej sezoni oziroma da bi za Real odigral še eno sezono. "Vse ostale besede so brez smisla, kajti imam le eno željo. Namreč da bi Luka za Real igral še, recimo, trinajst let. No, to si želim," je zelo jasno dejal Laso. In čeprav se njegova želja seveda ne more uresničiti, ne bi mogla biti bolj zgovorna. 

Značke: dončić, laso

Članki iz rubrike