Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
7 16.10.2017 07:56:05

MAGIČNO! Tako potezo zmoreta le JORDAN in ... DONČIĆ! Španci pa z izjemnim pozivom navijačem: Uživajte v tem, dokler ...

Še en izjemen večer za Luko Dončića v španskem prvenstvu.

Po tem, ko je pred nekaj dnevi zablestel v evroligi in že na prvi tekmi sezone dosegel svoj osebni rekord v tem tekmovanju, je spet čaral tudi na španskem parketu. Tokrat na gostovanju pri Valencii, od koder se je Real vrnil s sladko zmago, Luka Dončić pa z nekaj norimi potezami.

To, da je ob koncu tekme dosegel 16 točk, je bilo še najmanj pomembno, njegova vsestranskost je tista, ki navdušuje, ko pa zraven doda še nekaj tiste čarobnosti, pa ga z užitkom gledajo košarkarski navdušenci v Sloveniji, Španiji, ZDA, kjerkoli pač želite. 

Še več, tokrat je Dončić postregel s tako pestrim repertoarjem, da so pri španskem Asu sijajno pozvali španske navijače: Uživajte v njegovih mojstrovinah, preden odide ... S tem so imeli seveda v mislih njegov vedno bolj neizbežen odhod v NBA. 

Še en sloviti športni dnevnik je šel še korak dlje. Dončićevo potezo in koš, ki si ga lahko ogledate tudi v spodnjem posnetku, so namreč označili za pravo čarovnijo, kakršno zmoreta le Michael Jordan in on. 

Članki iz rubrike