zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ku
ku
0 05.09.2023 10:09:11

Slovenija favorit? Saša Dončić iskreno o tej temi in velikem obžalovanju: Za nas je bila hud udarec ...

Saša Dončić
STA
Saša Dončić je ves čas s slovensko reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Aziji.

Po uspešno zaključenem prvem in drugem delu svetovnega prvenstva v Okinavi so se slovenski košarkarji v ponedeljek preselili v Manilo. Na Filipinih bo Slovenija v sredo ob 14.30 odigrala četrtfinalni dvoboj, v katerem se bo pomerila s Kanado, tam pa je tudi oče prvega slovenskega zvezdnika Luke Dončića. Saša Dončić reprezentanco ves čas spremlja na prvenstvu v Aziji, iz Manile pa je podal svoje mnenje o dosedanjem uspehu Slovenije.

"Na Okinavi smo bili osredotočeni na dogajanje tam. Prvi del prvenstva je bil malo lažji, tekma z Avstralijo je bila res fantastična. Mislim, da je selitev v Manilo za četrtfinale za Slovenijo velik uspeh. Seveda so v četrtfinalu možna presenečenja in komaj čakam to sredo, da vidimo, kako in kaj," je v pogovoru za srbske medije dejal ata Dončić, spregovoril pa je tudi o obžalovanju. Kaj bi bilo, če ne bi bilo poškodb?



"Rekel bi, da je bila za nas hud udarec poškodba Vlatka Čančarja. Še pred tem se je poškodoval Edo Murić. Ta dva igralca sta za nas kot za Avstralce pet NBA igralcev. Nismo favoriti, ampak ta ekipa zna odigrati dobro tekmo in je sposobna presenetiti," meni Dončić.

Seveda srbski novinar ni pozabil na možen medsebojni obračun Slovenije in Srbije v polfinalu svetovnega prvenstva. "Za mene bi bilo to idealno polfinale," je zaključil nekdanji slovenski košarkar, ki se je po koncu kariere podal v trenerske vode.

Članki iz rubrike