zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ku
ku
0 04.09.2023 10:20:44

Grozljiva poškodba Srba! Po tem udarcu so ga morali operirati, zdaj so mu odstranili ledvico! (video)

Profimedia
V sredo se je na tekmi z Južnim Sudanom poškodoval, posledice pa so precej hujše od pričakovanj.

Srbija se je prejšnjo sredo za konec prvega dela svetovnega prvenstva znesla nad Južnim Sudanom. Dvoboj je bil odločen praktično že po prvem polčasu, drugi pa je bil zgolj formalnost. Ravno zaradi tega je še toliko bolj boleča poškodba Boriše Simanića, ki je minuto in pol pred koncem tekme odšel s parketa.

Po udarcu v predel ledvic ni mogel več nadaljevati s tekmo, po dvoboju pa so ga odpeljali na pregled v bolnišnico, kjer so ugotovili poškodbo ledvic. Prestal je operacijo, s katero bi mu rešili ta organ, na žalost pa je prišlo do zapletov.



Boriša Simanić je moral še enkrat pod nož, v Manili pa so mu morali celo odstraniti ledvico. "Zaradi pojava zapletov na poškodovani ledvici, ki so nastali v postoperativnem postopku, je bil Boriša Simanić ponovno operiran 3. septembra. Zaradi sprememb v vitalnosti ledvičnega tkiva so mu morali kirurško odstraniti celotno ledvico. Pričakujemo in želimo si, da bo po tej operaciji postoperativno zdravljenje potekalo gladko," je za srbsko zvezo dejal zdravnik srbske reprezentance, Dragan Radovanović.

Zdaj bo košarkar tam ostal toliko časa, kolikor bo potrebno, da se bo lahko podal na dolgo pot domov, pred srbskim krilnim košarkarjem pa je več mesecev okrevanja. Ali to pomeni konec kariere za 25-letnega srbskega košarkarja, bo seveda pokazal čas.

Značke: srbija, simanić

Članki iz rubrike