zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ku
ku
1 03.09.2023 11:42:32

Je Dončić zbadal Greena za to banano? Avstralec povedal vse in udaril nazaj: Ne. Bom pa jaz njega za ...

fiba
Luka Dončić je bil proti Avstraliji izjemen tudi v obrambi.

Avstralija je na zadnji tekmi drugega dela prvenstva premagala Gruzijo s 100:84, po tekmi pa je pred mikrofon našega poročevalca z Okinave stopil Josh Green. Avstralski zvezdnik ni bil izbran naključno, vendarle gre za člana ekipe iz lige NBA Dallas Mavericks, pri tem pa tudi za dobrega prijatelja slovenskega super zvezdnika Luke Dončića.


Na zadnji tekmi je bil precej boljše volje Dončić, ki je skupaj s soigralci premagal Avstralijo in si zagotovil četrtfinale svetovnega prvenstva, Avstralci pa so ostali brez možnosti za odličja, čeprav so bili eni od favoritov. Kako zelo obžaluje razplet na tekmi s Slovenijo? "Seveda nam je žal, želeli smo si zmage," je dejal Green in razkril, ali se je že kaj pogovarjal z Luko. "Ne, nisem se. Sem pa vesel zanj, upam, da bodo zmagali tudi na naslednji tekmi in šli do konca. Bom navijal zanj," je razkril Green.

Spomin na tekmo Slovenija - Avstralija je še kako živ med navijači slovenske izbrane vrste. V ključnih trenutkih tekme se je zelo izkazal Dončić, ki ni zgolj zadeval, ampak blestel tudi v obrambi. V enem trenutku je lepo blokiral met Greenu, kar je bila bržkone ena ključnih potez v zadnjih minutah tekme. Ali je že bilo kaj zbadanja glede tega? "Če me je kaj zbadal? Ne. Bom pa jaz njega zbadal za prvo obrambno akcijo v njegovi karieri. Tukaj imaš," je z nasmeškom na ustih našemu poročevalcu s prvenstva zabrusil avstralski košarkarski zvezdnik.

Članki iz rubrike