Mobilna verzija
ku
ku

ODGOVOR Z NAJVIŠJIH POLOŽAJEV: Bo Tonček, oprostite Anthony Randolph še zaigral za Slovenijo?

FIBA

Medtem ko so se košarkarji zlate slovenske reprezentance že vrnili v svoje klube, so nekatera vprašanja glede prihodnosti še vedno odprta.

Medtem ko je jasno, da bodo skušali na KZS storiti vse, da bi Igor Kokoškov nadaljeval na čelu slovenske reprezentance in je Goran Dragić tudi uradno sklenil svojo reprezentančno pot, je marsikaj odprto tudi glede nastopanja Anthonyja Randolpha

Generalni sekretar KZS Rašo Nesterović je prepričan, da bo po 'nekaj prespanih nočeh' vse videti pozitivno. 

"Ko smo se poslavljali, smo bili vsi nasmejani. Dogovorili smo se, da se kmalu znova slišimo," je začel nekdanji velikan slovenske košarke.

randolph
fiba

"Tudi on potrebuje nekaj časa, da ohladi glavo in se preusmeri na klubsko raven. Verjamem pa, da smo blizu dogovora o njegovi vrnitvi. Jasno, pred junijem 2018 zanesljivo ne, nato pa so odprte vse možnosti. Dejstvo je, da je na EuroBasketu tudi on neizmerno užival," je še za sportal dejal Nesterović.

To seveda zaradi novih pravil v kvalifikacijah pomeni, da Tonček, kot mu po novem pravimo v Sloveniji, ne bo zaigral na nekaterih kvalifikacijskih tekmah, medtem ko sta obe strani za naslednje poletje že blizu dogovora.

873-29-nesterovic ap
Arsen Perić

Je pa Nesterović znova zanikal, da bi razen plačanega prevoza v Slovenijo in nazaj v Španijo, Randolph za nastopanje v slovenskem dresu prejel kakšen honorar.