Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
12 20.09.2017 12:49:57

VESELI SE, SLOVENIJA! Na pomolu je velik preobrat, pripravljen je TALE peklenski načrt, po katerem bo junaški IGOR KOKOŠKOV ostal!

Igor Kokoškov se je tako veselil največjega uspeha slovenske košarkarske reprezentance.
FIBA
Zdelo se je že, da se bodo morali slovenski navijači posloviti od dveh največjih tvorcev uspeha na evropskem prvenstvu, toda ...

Že pred evropskim prvenstvom se je zdelo, da bo ne glede na rezultat Igor Kokoškov po velikem tekmovanju postal bivši selektor Slovenije. Kokoškov je večkrat poudaril, da ne bo mogel nadaljevati svojega dela na klopi reprezentance zaradi pravil Fibe in narave dela, opravlja namreč delo pomočnika pri Utah Jazz, ne bo mogel udeležiti naslednjega kvalifikacijskega ciklusa, ki poteka sredi sezone. Na včerajšnji novinarski konferenci je povedal, da bo ostal prijatelj reprezentance in morda v vlogi svetovalca.

A pri KZS so sestavili peklenski načrt, da bi Kokoškov reprezentanco vodil tudi na svetovnem prvenstvu 2019 na Kitajskem. Načrt prvega moža zveze Mateja Erjavca je, da bi v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo reprezentanco vodil eden od treh pomočnikov Kokoškova - Jaka Lakovič, Aleksander Sekulič ali Rado Trifunovič, Kokoškov pa bi imel ob tem zamrznjen status selektorja, ki bi ga ob želenem preboju na SP odmrznil. "Delamo vse, da bi ostali skupaj. Vse to je realno. A postaviti moramo koncept. Dejstvo je, da v Helsinkih in Istanbulu ni bil pravi čas za to. Poleg tega je bilo marsikaj odvisno tudi od poteka prvenstva. A ob zlati kolajni dvomov ni. To je cilj. Končnega modela pa še nimamo," je za Sportal povedal prvi mož KZS in poudaril, da se ne zatika pri financah, temveč je izpolnitev načrta le vprašanje modela oziroma načina dela.

Članki iz rubrike