favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
21 20.09.2017 20:41:35

NI ŠE KONEC! Zdaj PRVIČ SKUPAJ. Goran Dragić presenetil Draženovo mamo! (video)

Goran Dragić ima dovolj zlobnih komentarjev.
Primož Lavre
Zgodbe, ki je obletela svet s svetlobno hitrostjo še kar ni konec. Potem, ko je Biserka Petrović podarila Draženov dres Goranu, ji je ta "vrnil z obrestmi".

Najboljši igralec pravkar minulega evropskega prvenstva je s solzami v očeh včeraj sprejel Draženov dres s številko tri, ki mu ga je poslala Draženova mama Biserka. No, danes je na Planet TV-ju vse skupaj dobilo nadaljevanje. V oddaji Dan je voditeljica Katja Tratnik najprej gostila mamo Luke Dončića Mirjam Poterbin, potem pa je bila v studiu še Biserka Petrović, za katero so pripravili posebno presenečenje. Kakšno? V studio je prišel Goran Dragić in gospe Biserki podaril svoj podpisan reprezentančni dres s številko 3 - Draženovo številko.

Draženova mama je bila presunjena in izjavila: "Mi boste pustili, da se živa vrnem v Zagreb?" Goran in Biserka sta se potem pogovarjala in Draženova mama je razložila skrivnost številke tri.

POLEG JORDANA IN CURRYJA

Povedala je še, da bo imel Dragićev reprezentančni dres posebno mesto v muzeju Dražena Petrovića - poleg dresov Michaela Jordana in Stevena Curryja. "Vi ste tisti, ki nadaljujete Draženovo delo. Moj sin je vedno dejal, da če za seboj nisi pustil naslednikov, nisi naredil ničesar. In Vi ste njegov naslednik," je gospa Biserka govorila Gogiju.   

Članki iz rubrike