nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
2 11.09.2017 16:09:16

BOMBA iz ZDA: Sloviti klub iz NBA bo gledal dvoboj Porzingis - Dončić kot dvoboj ... bodočih SOIGRALCEV!

Slovenija - Latvija tudi nekoliko drugače. Ali pa kar precej drugače.

Časnik New York Post se je na veliko razpisal o torkovem obračunu Slovenije in Latvije za vstop v polfinale letošnjega Eurobasketa. Seveda Newyorčane nastopi Latvije zanimajo že sami po sebi zaradi izjemnih predstav Kristapsa Porzingisa, velikega zvezdnika New York Knicksov, toda po poročanju Posta slavni Knicksi naslednji nastop morda celo najboljšega igralca dosedanjega dela turnirja pričakujejo z dvojnim zanimanjem. Zelo naj bi se namreč zanimali za zmožnosti dvojca ... Porzingis - Dončić.

New York kljub Porzingisu pričakuje še eno skromno sezone in verjame, da bo v loteriji za naslednji nabor lahko računal na visok izbor. Vodstvo kluba, ki se je osredotočilo na razvoj nove, mlade ekipe pa si je po pisanju Posta pri tem zamislilo dvojec največjih evropskih talentov. Porzingisa že imajo, in če bi prišli še do Dončića, bi lahko v Velikem jabolku pisali edinstveno zgodbo. "Vedo, kaj imajo v Porzingisu in vedo, kaj bi lahko dobili v Dončiću," piše Post.

In še pravi, da bodo ogledniki Knicksov zelo natančno gledali torkovo tekmo. Igralca se zaradi razlike v višini in različnih položajev sicer ne bosta veliko srečevala v neposrednih obračunih, si bodo pa mojstri svojega posla skušali na podlagi te tekme predstavljati, kako bi delovala kot dvojec. Torej s sijajnim Dončićevim pregledom in asistencami, fantastičnim Porzingisovim odkrivanjem in višino in ter izjemnimi strelskimi sposobnostmi obeh.

Sliši se sijajno, to jim moramo priznati. Ko boste gledali torkovo tekmo, si morda nekaj takega lahko predstavljate tudi vi. čas pa bo pokazal, ali bo New York pri tej nameri vztrajal in ali lahko ta njegova ideja že spomladi postane tudi realnost.      

Članki iz rubrike