asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Lorella Flego Njena.si

Skrivnostna Lorella Flego se je poročila

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

ku
ku
0 30.07.2017 23:13:27

Luka je imel v trebuhu metuljčke! Kaj je povedal po tekmi?

Dončić in Kokoškov med pripravami na lansko EP v košarki.
Bobo
Kot je dejal prvi zvezdnik današnje prijateljske tekme v Rogaški Slatini Luka Dončić, je bil današnji večer nekaj posebnega. Za navijače slovenske reprezentance zaradi njega v slovenskem dresu, zanj pa ...

"Občutek, ko prvič oblečeš dres Slovenije, je res nekaj posebnega. Priznam, da sem imel v trebuhu metuljčke, a so ti hitro izginili, saj so me gledalci v dvorani že ob predstavitvi glasno pozdravili. Nato sem se zbral in igral košarko, to, kar počnem že zadnjih deset let. Kar se tiče tekme, smo v drugem polčasu stopili na plin in zasluženo prišli do zmage. Zdaj nas čakajo novi treningi in nove zmage," je po tekmi, ki jo je končal kot najboljši strelec Slovenije (14), povedal 18-letni Ljubljančan, sicer član madridskega Reala.

Selektor Igor Kokoškov je bil zadovoljen s prikazanim na igrišču, jasno pa je, da je pred fanti še veliko dela. "Glede na to, da je bila to za nas prva pripravljalna tekma, naš tekmec pa ima za seboj že daljše obdobje fizičnih priprav, je bila ta razlika na parketu kar opazna. Veliko stvari sem videl, na katerih bomo morali še delati. Gre za določene malenkosti, pa tudi ritem igranja, delo in naloge v obrambi, skok v napadu ... Vseeno sem zadovoljen s prikazanim, predvsem pa sem navdušen nad energijo, ki jo imajo fantje na treningih, ter profesionalnim odnosom, ki ga kažejo do državnega dresa."

Članki iz rubrike