Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 28.07.2017 14:40:06

Izpoved, ki vas bo šokirala: Lamar Odom brez zadržkov o drogah in smrti (video)

vszi
Nekdanji košarkarski zvezdnik lige NBA Lamar Odom je v zapisu za javnost odkrito spregovoril o svoji dolgoletni zasvojenosti s kokainom, ki ga je leta 2015 skorajda pahnila v smrt, potem ko so ga nezavestnega našli v nekem bordelu v ameriški zvezni državi Nevada.

Sedemintridesetletni nekdanji igralec Los Angeles Lakers je svoje občutke po travmatični izkušnji strnil na portalu Players' Tribune in hkrati potrdil, da je trenutno "čist", čeprav bitka z zasvojenostjo zanj še ni povsem končana.

V zapisu se je spomnil šoka, ki ga je doživel, potem ko se je nepričakovano zbudil v bolnišnici.

"V nekem trenutku je v mojo sobo stopil zdravnik in mi povedal, kaj se je zgodilo. Rekel mi je, da sem bil zadnje štiri dni v komi in da je čudež, da sem sploh še živ. Takrat nisem mogel govoriti, samo pokimal sem mu, češ, da ga razumem," je zapisal Odom, ki je slavo dosegel s pojavljanjem v priljubljenem resničnostnem šovu žene Khloe Kardashian in njene družine.

khloe
Lamar Odom in Khloe Kardashian

Dvakratni prvak lige NBA je priznal, da je v času snemanja oddaje vsakodnevno jemal kokain in da se kaj hitro ni več znal kontrolirati, zaradi česar je Khloe vložila vlogo za ločitev.

"Če bi takrat vedel, kaj vse mi bo prinesla zasvojenost, se ne bi nikoli začel drogirati," je priznal Odom, ki pravi, da so prepovedane substance zanj predstavljale možnost pobega iz realnosti, potem ko se dolgo ni mogel sprijazniti s smrtjo svoje mame, babice in sina Jaydna, ki je umrl pri šestih mesecih starosti zaradi bolezni.

Za konec je upokojeni košarkar potrdil, da se trenutno zdravi in da mu družina ves čas stoji ob strani.

"Čeprav menim, da bi bil moj pogreb dober pogreb, še ni čas za to. Še vedno sem tukaj, imam otroke, za katere moram poskrbeti. In vsekakor sem še vedno postaven kot nekoč," je v šali zaključil Odom.

Značke: košarka, zda, nba

Članki iz rubrike