Mobilna verzija
george 2 profi Odkrito.si

Princ George v šoli: mučne razmere, staršem ...

nesreča reševalnega vozila, rešilec, reševalno vozilo Svet24.si

FOTO: Na štajerski avtocesti z rešilcem v ...

boštjan romih, lara romih Svet24.si

Slovenski voditelj uživa v brezskrbnem dopustu

ptuj-hajdina Svet24.si

Kje je zapadlo največ snega in na katerih cestah ...

cheryl, liam payne (4) Najstnica.si

Tako sta utišala govorice o razhodu

Miša Molk - NASLOVNA SLIKA Njena.si

Miša Molk javno in odkrito popljuvala glasbeni ...

Natalija Kolšek Njena.si

Noro: To je storila znana slovenska pevka!

ku
ku

Veliki Pop v svojem slogu! Legendarni trener sredi tekme izvedel REFERENDUM o menjavi igralca! (video)

Profimedia

Marsikaj smo že videli, slišali, doživeli pri njem, ampak Gregg Popovich je spet postregel z nečim novim. Oziroma norim.

Legendarni trener San Antonia je res poseben mož, brez katerega bi bila liga NBA dostikrat precej bolj dolgočasna. Tudi na zadnji tekmi z Golden Statom je poskrbel za nekaj, česar še nismo videli.

Organizator igre Patty Mills je kmalu na začetku tekme dobil dve osebni napaki in Popovich ga je bil prisiljen zamenjati. Na začetku druge četrtine ga je Pop spet poslal na parket, tisto, kar je posebej zanimivo in nenavadno, pa je način, na katerega je to storil.

Ob minuti odmora je namreč k sebi poklical svoje pomočnike in Millsa ter organiziral - glasovanje! Da, ostali četverici je rekel, da bodo glasovali o tem, ali naj Millsa vrne v igro. "Tukaj nas je pet in vsak ima en glas. Ali verjamemo, da Patty ne bo naredil tretjega prekrška? Vsi, ki tako mislite, dvignite roko!," je dejal Popovich.

Kot da to ne bi bilo za ostale nič nenavadnega, so takoj dvignili roke, tudi Popovich, in Mills je bil spet v peterki. Enostavno, mar ne? Pozorni pa boste na videoposnetku lahko videli rahel nasmešek pri pomočniku Ettoreju Messini in pri Millsu ...