Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 20.11.2017 09:48:12

Nov poraz Miamija na domačem parketu

Košarkarji Miami Heat so v ligi NBA v domači dvorani gostili Indiana Pacers, ki so visoko zmagali s 120:95. V drugem polčasu so namreč gosti zadeli vse, kar so si zamislili, domači košarkarji pa niso znali ustrezno odgovoriti. Bojan Bogdanović je dosegel 26 točk, Myles Turner jih je k zmagi dodal 25.

Slovenski zvezdnik v dresu Miamija Goran Dragić je zadel le tri od osmih metov iz igre, skupno je zbral osem točk, pet skokov in štiri podaje. "Zelo slabo smo igrali, od prve do zadnje minute," je po tekmi razočarano dejal Dragić.

Nič boljše volje ni bil niti trener Miamija Erik Spoelstra, ki po tekmi ni imel odgovorov na vprašanja, kaj se je zgodilo z njegovimi varovanci, a bil je odločen, da bo takšnim predstavam konec. "Na tak ali drugačen način, ne zanima me. Temu bomo prišli do dna. Ampak najprej moram pregledati posnetek, oceniti, kaj se je dogajalo, in najti rešitve. Trenutno nimam odgovorov, zakaj smo tekmecu dopustili doseči 120 točk in igrali tako klavrno. A obljubim vam, našli bomo rešitev," je bil po tekmi nejevoljen glavni trener vročice.

"Prikazali smo sramotno predstavo," je dejal prvi strelec Miamija proti Indiani, Wayne Ellington, ki je zbral 21 točk, od tega je zadel sedem trojk. Dion Waiters je ostal brez točke, saj je zgrešil vseh deset metov.

Naslednja tekma Miami prav tako čaka v domači dvorani, ko bodo v sredo gostili Boston Celtics.



Stephen Curry je z 39 točkami dosegel svoj strelski rekord sezone, ob tem je zbral še 11 skokov in sedem podaj, preden je moral zaradi prekrškov s parketa, a kljub temu je popeljal prvake lige NBA Golden State Warriors do zmage s 118:111 pri Brooklyn Nets. Klay Thompson je k zmagi dodal 23 točk in deset skokov ter še na 71. tekmi zaporedoma dosegel trojko, prvi strelec mrežic pa je bil Allan Crabbe s 25 točkami.

DeMar DeRozan je zbral 33 točk, osem skokov in šest podaj in bil prvi zvezdnik Toronto Raptors, ki so s 100:91 ugnali gostujoče Washington Wizards. C.J. Miles je dodal 12 točk k zmagi Toronta, ki je prišel še do četrte zaporedne zmage, na drugi strani pa je bil prvi strelec Washingtona Bradley Beal s 27 točkami.

Zmage v domači dvorani so se veselili tudi Los Angeles Lakers, najbolj pa se je izkazal Lonzo Ball, ki je drugič v karieri dosegel trojni dvojček z 11 točkami, 11 podajami in 16 skoki, jezerniki pa so s 127:109 premagali Denver Nuggets.

Andre Drummond je dosegel 20 točk in 16 skokov, po 18 točk pa sta k zmagi Detroit Pistons na gostovanju pri Minnesoti s 100:97 dodala še Avery Bradley in Tobias Harris. T.J. Warren pa je bil s 27 točkami prvi strelec Phoenix Suns pri zmagi s 113:105 nad Chicagom.

Izidi
Miami Heat - Indiana Pacers                  95:120
(Goran Dragić: 8 točk, 5 skokov, 4 podaje za Miami)
Toronto Raptors - Washington Wizards        100:91
Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons     97:100
Brooklyn Nets - Golden State Warriors       111:118
Phoenix Suns - Chicago Bulls                113:105
Los Angeles Lakers - Denver Nuggets         127:109
Značke: nba, košarka

Članki iz rubrike