Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

ku
ku

SIJAJNO, A S ČRNO PIKO! Dončiću uspel POSEBEN DOSEŽEK, a zmago je na KOŠARKARSKEM EL CLASICU vzela Barcelona (video)

Real Madrid je v letošnji sezoni lige ACB doživel prvi poraz. Da bi bilo vse skupaj še huje, je ta prišel proti največjim tekmecem kraljevo belih.

Barcelona je bila zasluženo v madridski dvorani WiZink Center boljša z 80:84, pri domačih pa je bil najboljši posameznik poleg Felipeja Reyesa (statistični indeks 19) znova Luka Dončić. 

18-letnik je sicer po odličnem polčasu, v katerem je dosegel 16 točk in 4 skoke, v drugem metal precej slabo in dodal le še štiri točke, a je obenem precej več skakal, s čimer je prišel do svojega prvega dvojnega dvojčka v sezoni v 29. minutah na parketu (20 točk, 10 skokov, 1 asistenca, 2 ukradeni žogi in 4 izgubljene žoge, statistični indeks 19) Kljub temu v drugem delu ni bil več tako vpliven, meti so bili slabši, izgubljene žoge pa pogostejše.

Kljub temu je postregel z lepo potezo, a kaj, ko so vmes posegli sodniki. V drugem polčasu je namreč blokiral Adama Hango, a so sodniki kljub čisti izbiti žogi, mladeniču dosodili osebno napako. 

Anthony Randolph je ujel enega slabših dni v dresu Reala, saj je katastrofalno metal iz igre (1/11) in dosegel le 4 točke.

Barcelona je sicer ves čas dihala za ovratnik Realu, ki pa je imel vseeno priložnost, da pride do zmage, a so varovanci Pabla Lasa s slabim izvajanjem avta zapravili vse možnosti za končni uspeh.