Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

nu
nu

VELIČASTNA dobrodošlica za Luko Dončića v NBA: Ugledni FUNKCIONAR LIGE razkril, kako slovenskega bisera pričakujejo v Ameriki!

Profimedia

Pred velikim košarkarskim el clasicom, ki bo med Realom in Barcelono na sporedu ob 18.30, je z naslova veljakov NBa za Luko Dončića prišlo prav posebno sporočilo.

Madridski Real je še vedno neporažen v španskem prvenstvu, toda na vedno vroči tekmi z Barcelono bo skušal v prvi vrsti popraviti vtis, ki ga je pustil na zadnjih dveh tekmah evrolige. Kraljevi klub je namreč izgubil dve tekmi zapored, boljša sta bila ruski Himki in izraelski Maccabi, motivacije pa v slačilnici belih ne manjka. 

Na zadnji tekmi evrolige je bil pod posebnim drobnogledom tudi Luka Dončić, saj so bili na tej tekmi tudi ogledniki iz NBA, eden od veljakov celotne lige pa je pred pomembno tekmo s Katalonci poslal zelo pomembno sporočilo. Chus Bueno, podpredsednik NBA za Evropo je namreč razkril, kakšno je mnenje o slovenskem košarkarskem biseru čez lužo in ali je res takšno zanimanje zanj: "Glede Dončića imajo klubi v NBA velika pričakovanja. Podira mejnike, ima ogromno talenta in bil bi popoln igralec za NBA. Ogromno ekip ga zelo podrobno spremlja, sam pa se bo moral odločiti ali se želi preizkusiti v NBA in kdaj bo napočil ta čas."