Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

ku
ku

NORO! Fantastični Prepelič na najbolj neverjeten način do zmage v ZADNJI SEKUNDI! Ob ogledu posnetka ne boste verjeli očem (video)

FIBA

Levallois je na resnično nor način prišel do zmage v francoskem prvenstvu.

Klub našega Klemna Prepeliča je povsem po zaslugi slovenskega reprezentanta vstopil v zadnje sekunde s tremi točkami prednosti pred ekipo Bourga. Toda slednja je z noro trojko tik pred koncem uspela izenačiti in kazalo je, da bosta moštvi odigrali podaljšek ter da se bo Prepelič za zmago svoje ekipe moral še dodatno potruditi. Toda zgodilo se je nekaj povsem drugega, nekaj še bolj norega od trojke nasprotnikov. 

Medtem ko so ti proslavljali navidez neizbežni podaljšek, je na sceno stopil najbolj zvezdniški Prepeličev soigralec Boris Diaw. Dolgoletni zvezdnik lige NBA je na hitro prejel žogo, vrgel z več kot polovice igrišča in z veliko sreče (žoga je šla od table, pa še tu bi si skoraj "premislila") zadel za resnično neverjetno zmago Levalloisa. Junaka uspeha sta tako postala dva: fantastični Prepelič zaradi nove sanjske predstave in strelskega izkupička ter Diaw zaradi novega meta. 

Posnetek zaključnih sekund si lahko ogledate spodaj. In zagotovo boste gledali večkrat, kajti ni brez razloga postal velika spletna uspešnica. 

Značke: prepelič , diaw , levallois