ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
2 12.11.2017 16:31:48

NORO! Fantastični Prepelič na najbolj neverjeten način do zmage v ZADNJI SEKUNDI! Ob ogledu posnetka ne boste verjeli očem (video)

FIBA
Levallois je na resnično nor način prišel do zmage v francoskem prvenstvu.

Klub našega Klemna Prepeliča je povsem po zaslugi slovenskega reprezentanta vstopil v zadnje sekunde s tremi točkami prednosti pred ekipo Bourga. Toda slednja je z noro trojko tik pred koncem uspela izenačiti in kazalo je, da bosta moštvi odigrali podaljšek ter da se bo Prepelič za zmago svoje ekipe moral še dodatno potruditi. Toda zgodilo se je nekaj povsem drugega, nekaj še bolj norega od trojke nasprotnikov. 

Medtem ko so ti proslavljali navidez neizbežni podaljšek, je na sceno stopil najbolj zvezdniški Prepeličev soigralec Boris Diaw. Dolgoletni zvezdnik lige NBA je na hitro prejel žogo, vrgel z več kot polovice igrišča in z veliko sreče (žoga je šla od table, pa še tu bi si skoraj "premislila") zadel za resnično neverjetno zmago Levalloisa. Junaka uspeha sta tako postala dva: fantastični Prepelič zaradi nove sanjske predstave in strelskega izkupička ter Diaw zaradi novega meta. 

Posnetek zaključnih sekund si lahko ogledate spodaj. In zagotovo boste gledali večkrat, kajti ni brez razloga postal velika spletna uspešnica. 

Značke: prepelič, diaw, levallois

Članki iz rubrike