palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

ku
ku
1 22.04.2023 08:27:41

Huda drama v jadranski ligi! Srbi so se spravili na Slovence! “Ne bomo igrali, če bodo sodili!”

Profimedia
Po dramatični tekmi med Budučnostjo in Partizanom je prišlo do še večje drame izven parketa.

Sinoči sta se v Podgorici pomerila Budučnost in Partizan, v dramatični končnici so z 82:83 slavili črno-beli, ki so si tako zagotovili prvo mesto po rednem delu lige ABA. Razplet tekme si lahko ogledate na spodnem posnetku, še večja drama pa se je začela po zadnji sireni. O dogajanju so se namreč oglasili pri velikem rivalu Partizana Crveni zvezdi, kjer so velik gnev zlili na ... Slovence! Tekmo so namreč sodili Matej Bolthauser, Sašo Petek in Mario Majkić in pri zvezdi so prepričani, da so te prinesli zmago Partizanu ter so celo napovedali, da bodo iztopili iz lige, če bodo njim sodili enaki sodniki.

Zapis kluba naslovljen »KAKŠNA KRAJA, STRAŠNA KRAJA« se glasi:»KK Crvena zvezda Meridianbet nima navade, da se oglaša po tekmah, v katerih ni bila neposredni udeleženec, a ker je zaostala tekma, ki je bila odigrana v petek zvečer v Podgorici, neposredno vplivala na končni izid in razpored na lestvici in po še eni kraji in ropu v režiji tistih, ki bi morali biti samo del tekme, ne njeni protagonisti - ne bomo tiho!

KK Crvena zvezda Meridianbet verjame, da je milijonsko občinstvo v petek zvečer v dvorani SC "Morača" videlo še eno epizodo in nekakšno ponovitev videnega že 13. marca v beograjski Areni. In to je ustvarjanje končnega rezultata pri tistih, ki ne igrajo tekme!

S tem je bil storjen še en korak k popolnemu rušenju regularnosti lige v režiji sodnikov, ki na spornih tekmah, slučajno ali ne, vedno prihajajo iz iste države!

Ker ne potrebujemo več niti enega pokazatelja, kaj nas čaka v finalu lige ABA, sploh pri ljudeh, ki že dolgo kažejo nagnjenost proti KK Crvena zvezda Meridianbet in ker ne bomo sodelovali v režiranih tekmah in farsah, obveščamo javnost in vodstvo lige, da KK Crvena zvezda zahteva izločitev tovrstnih sodnikov na svojih tekmah do konca letošnje tekmovalne sezone.

Ker smo v preteklosti zelo dobronamerno opozorili vodstvo lige, ki je nemo opazovalo in zamolčalo vse anomalije v tej zadevi, sporočamo, da ne bomo igrali tekem v končnici in finalu (če dosežemo tega), če nam bodo delegirani taki sodniki, ki že leta delajo v škodo Lige ABA!

Kar je preveč – je preveč in zdaj je šlo res čez vsako mero!«

Članki iz rubrike