stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

bk
bk
0 29.10.2017 13:39:24

Arogantni zvezdnik lige NHL? NITI SLUČAJNO! Prej velik car! Ovečkin na ulici srečal na pol golega brezdomca in ga ŠOKIRAL! (video)

Pa pravijo, da so hokejisti samo grobi ...

Sloviti ruski napadalec Aleksander Ovečkin je navdušil. Ampak tokrat ne na ledeni ploskvi, temveč zunaj nje, dejansko na cesti, na ulici.

V Edmontonu, kjer so Washington Capitalsi v noči na nedeljo domače Oilerse premagali s 5:2, so imeli hokejisti moštva iz ameriške prestolnice tudi nekaj prostega časa.

V tem so se sprehodili tudi po ulicah Edmontona, kjer pa so Ovečkin in soigralca naleteli na na pol golega brezdomca. Tega niso ignorirali, kapetan Washingtona se je odpravil v prvo bližnjo trgovino in človeku v nuji kupil pulover, jakno in kapo.

Ko so ga po tekmi vprašali o njegovem dejanju, je samo zamahnil z roko in dejal. "Ah, pa saj ni nič. Z Jevgenijem Kuznecovom in Dmitrijem Orlovom smo šli samo v trgovino. Videl sem človeka, ki na sebi ni imel niti srajce. Tako sem šel v trgovino in mu kupil pulover, jakno in kapo," je pojasnil Aleksander.

Njegov odziv je bil sijajen. "Dejal je, ali ste resni? Bil je šokiran," je še dejal Ovečkin, ki o tem ni  želel preveč razpredati.

"Vsak, ki bi videl na pol golega moškega in to v mrzlem okolju, bi naredil isto. Temu se reče človečnost, vsak lahko na tak način veliko prispeva za dobro počutje sočloveka," je še dejal ruski zvezdnik, ki so ga že mnogokrat označili za arogantnega. Zdaj je dokazal, da to res ni.

Značke: ovečkin, nhl, brezdomec

Članki iz rubrike