stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 08.04.2017 09:04:06

Tampa na krilih novinca Gourdeja ugnala Montreal

Yanni Gourde, novinec ekipe Tampa Bay Lightning, se je v severnoameriški hokejski ligi NHL z dvema goloma izkazal na tekmi proti Montreal Canadiens in pomagal Tampi do zmage s 4:2. Nikita Kučerov je na edini tekmi večera dosegel svoj 40. gol sezone, Tampa pa je z zmago ohranila upanje na nastop v končnici.

En zadetek je k zmagi prispeval še Alex Killorn. Zdaj mora Tampa zmagati še na svoji zadnji tekmi rednega dela danes proti Buffalo, ekipi Toronto in New York Islanders pa bi morali ob tem izgubiti, da bi si strele priigrale zadnje mesto končnice v vzhodni konferenci.


"Res je precej neverjeten občutek zadeti proti Montrealu v tem hramu hokeja, a vse, kar sem želel danes zvečer, sta dve točki. To je bila moja glavna skrb. Čudovito je biti v takšnem položaju, ko se boriš za končnico. Vsi fantje se odlično zabavamo," je po tekmi dejal Gourde.

Hokejiste Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja, ki so se že poslovili od nadaljevanja prvenstva NHL, nova tekma čaka danes ponoči. V Staples Center namreč prihajajo Chicago Blackhawks, ki so redni del lige NHL končali kot najboljša ekipa zahodne konference.

Značke: nhl, hokej

Članki iz rubrike