petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

ue
ue
1 15.02.2022 17:05:14

ČUSTVEN ZAPIS ILKE ŠTUHEC! Besede strte Štajerke, ki bodo marsikoga ganile!

Profimedia
Marsikdo je v torek jokal z Ilko Štuhec, ki se ji nastop v smuku ni posrečil.

Težave, s katerimi se je ubadala vso sezono, so ji tudi na olimpijskem smuku preprečile nastop, kakršnega bi bila sicer sposobna. Mariborčanka svoj zadnji olimpijski nastop končala šele na 22. mestu z zaostankom tri sekunde za zmagovalko Corinne Suter.


Žalostna in razočarana se je pred kamerami TV Slovenija zlomila in ni mogla skriti solza, vedoč, da ne bo imela nove priložnosti, da bi dosegla svoje sanje. Nekaj ur pozneje je na družbenem omrežju objavila zapis, v katerem je strnila svoje občutke. Njen zapis bo prav gotovo marsikoga ganil. Tudi mi ji sporočamo, da ni bila neuspešna. Ona pa tako ali tako najbolje ve, da so pravi šampioni tisti, ki se znajo vsakič znova pobrati.

Tole so zapisane besede Ilke Štuhec: 'Ni mi uspelo. Toda, ali mi res ni? Da, nisem dosegla največjega cilja - olimpijske medalje. Ampak, vseeno nisem bila neuspešna. Borila sem se z vsemi močmi, naredila vse, kar sem danes lahko, in to je tisto, na kar sem ponosna. Očitno olimpijske igre preprosto niso zame. Žal nikoli nisem imela priložnosti tekmovati po svojih najboljših (zdravih) močeh. Smola? Usoda? Imenujte to kakor želite. Življenje postavlja izzive, za katere ste dovolj močni, da jih obvladate. Zato predvidevam, da sem morda veliko močnejša, kot se trenutno počutim. Čestitke najhitrejšim damam danes, zasluženo.'

Članki iz rubrike