Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 10.03.2018 11:28:48

Muguruza prva velika poraženka Indian Wellsa

Španska teniška igralka Garbine Muguruza, zmagovalka lanskega Wimbledona, je prva velika poraženka turnirja v Indian Wellsu. Na prvem letošnjem turnirju serije 1000 je bila od tretje igralke sveta boljša domačinka Sachia Vickery.

Američanka Vickeryjeva, ki je 100. na svetovni jakostni lestvici, je do največje zmage v svoji karieri prišla v treh nizih s 2:6, 7:5 in 6:1.

"Vse skupaj mi je danes malce ušlo iz rok," je po porazu dejala 24-letna Muguruza, ki je dodala: "Veliko se bom naučila od tega dvoboja. Še enkrat si ga bom ogledala in našla napake."


Drugih večjih presenečenj v ženski konkurenci turnirja s skupnim nagradnim skladom skoraj 16 milijonov ameriških dolarjev ni bilo, saj sta tako prva igralka sveta Romunka Simona Halep kot peta nosilka Slovakinja Karolina Pliškova brez težav napredovali v tretji krog.

Pliškova je premagala Irino-Camelio Begu iz Romunije s 7:6 (4) in 6:1, medtem ko je Halepova premagala Karolinino sestro dvojčico Kristyno Pliškovo s 6:4 in 6:4.

Druga igralka sveta Caroline Wozniacki, ki s Halepovo bije srdit boj na vrhu lestvice WTA, bo svoj prvi dvoboj na turnirju odigrala danes proti kvalifikantki iz Španije Lari Arruabarreni.

Značke: tenis, turnir

Članki iz rubrike