gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
0 29.12.2017 16:35:41

SPET BORIS BECKER! Poglejte, kako je goljufal na dražbi

Okoli nekdanjega nemškega teniškega igralca Borisa Beckerja se vseskozi dviga prah. Ampak pri njem ravno ne velja pregovor, da se za dobrim konjem praši ...

Potem ko je moral razglasiti stečaj in se kot trener razšel z Novakom Đokovićem, je sicer s prevzemom nemške izbrane vrste dobil novo priložnost za pobeg iz dna, zdaj pa je v javnost prišla zgodba, ki nanj spet meče slabo luč.

Na eni od dražb v oddaji Bares für Rares na nemškem kanalu ZDF se je Becker pojavil z loparjem, s katerim naj bi leta 1999 v Wimbledonu odigral svoj zadnji dvoboj – v četrtem krogu proti Patu Rafterju. Trgovec s starinami Julian Schmitz-Avila je zanj ponudil deset tisočakov in kupčija je bila sklenjena.

becker lopar


No, kmalu je kupec spoznal, da je bil prevaran, saj v roke ni dobil pravega loparja, zato se je moral vmešati Beckerjev odvetnik. Ta je ponudil razlago: "Lopar je pravzaprav isti, le proizvajalec je drug." Nemec je tistega leta v Wimbledonu igral z loparjem Puma, na avkcijo pa je prinesel lopar Estusa.

In kot da to še ne bi bilo dovolj, je Becker televiziji obljubil, da bo doniral 10.000 evrov za humanitarno akcijo 'Srce za otroke', vendar denar nikoli ni prišel na pravi naslov.

Značke: boris-becker, lopar

Članki iz rubrike