Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 29.12.2017 13:39:25

Avstralski organizatorji v lovu za Williamsovo in Šarapovo

Profimedia
Potem ko se je Serena Williams zadnji trenutek odločila za nastop na ekshibicijskem teniškem turnirju v Abu Dabiju ta konec tedna, so se apetiti povečali tudi pri avstralskih organizatorjih turnirjev, ki na peti celini služijo kot ogrevanje za prvi grand slam sezone. Odprtih rok čakajo tudi na odločitev Rusinje Marije Šarapove.

Šestintridesetletna Američanka, ki je septembra rodila hčerko, je sprejela povabilo na ekshibicijsko tekmo v Abu Dabiju proti zmagovalki odprtega prvenstva Francije, Latvijki Jeleni Ostapenko. V Abu Dabiju se bo uradno začela nova sezona za moške, medtem ko ženske v prvem tednu januarja čakajo turnirji v Shenzenu, Brisbanu in Aucklandu.

Zdaj so organizatorji turnirja Kooyong Classic potrdili, da so stopili v stik z Williamsovo in si želijo, da bi zaigrala na turnirju v Melbournu med 9. in 12. januarjem, ki je le teden dni pred prvim vrhuncem sezone, OP Avstralije. Teniški park Kooyong je bil med drugim med letoma 1972 in 1988 tudi prizorišče OP Avstralije, dolgo časa je bil turnir odprt le za moške, pred letom dni pa so se mu pridružile tudi igralke.



Direktor turnirja Peter Johnston je za časnik Herald Sun potrdil, da se dogovarjajo z Williamsovo: "Sicer še vedno čakamo na odgovor Marije Šarapove (naslednji teden bo nastopila v Shenzenu), a vsekakor smo v stiku tudi z ekipo Williamsove."

Williamsova je prejela posebno povabilo tudi za turnir v Brisbanu, lahko pa, da bo ob sestri Venus Williams zaigrala na turnirju v Sydneyju.

Značke: tenis, avstralija

Članki iz rubrike