sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

au
au
0 16.03.2022 00:54:41

NEVERJETNA SMOLA! Tom Brady si je premislil, še bo igral, njegov navijač in zbiralec pa 'NA APARATIH'

Profimedia
Najboljši posameznik ameriškega nogometa zadnjega obdobja, Tom Brady, je pred dnevi osupnil z novico, da se bo vrnil na igrišče.

Brady se je pri 44 letih odločil, da igralski pokoj vendarle ni bila dobra ideja. Spet bo vodil ekipo Tampa Bayja. Ob tej novici, ki je presenetila ves športni svet, je pravi šok doživel zbiratelj in njegov veliki navijač. Ta je za žogo, s katero je Brady dosegel zadnji 'touch-down' v karieri, kot je takrat kazalo, odštel kar 518.628 ameriških dolarjev. To je bila več kot 50 metrov dolga podaja na tekmi z Los Angeles Ramsi v polfinalu lige NFL. Mike Evans, ki je žogico ulovil, ni razmišljal, da bo imela zaradi Bradyjeve igralske upokojitve posebno vrednost, zato jo je vrgel na tribuno.

Žogo je ujel navijač, ki je v trenutku, ko je Brady oznanil, da ne bo več igral, doumel, da je žogica vredna veliko denarja. Dal jo je na avkcijo in postavil začetno ceno 100 tisočakov. Na koncu je v žep pospravil več kot pol milijona.



Človek, ki je kupil žogo, je zdaj šokiran, saj si je Brady premislil in bo še naprej igral. To pomeni, da je žoga za dobrih pol milijona dolarjev v resnici vredna le - nekaj dolarjev.

Brady je svojo odločitev pojasnil takole: "V zadnjih dveh mesecih sem spoznal, da je še vedno sodim na igrišče, ne pa na tribuno. Za to bo prišel čas, vendar ne še zdaj. Rad imam svoje soigralce ter družino, ki me podpira. Vračam se za svojo 23. sezono v Tampi. Pred seboj imamo nedokončano delo."

Članki iz rubrike