roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

zf
zf
0 03.09.2015 20:45:25

Balinar Povh ostal brez kolajne v 'brzincu'

zf
Četrtfinale hitrostnega zbijanja na SP za mlajše člane in mladince v Casablanci je slovenski reprezentanci ponudil prvo priložnost, da si na SP zagotovi prvo kolajno.

Matija Povh pa ni žal bil kos nalogi, z 31 točkami je bil šele šesti. V polfinalu so Valentin Perrault (Francija) 41/46, Matteo Mana (Italija) 40/44, Ivan Čorić (Hrvaška) 36/46 in Lucas Hecker (Argentina) 35/48.
 
Sežančan ni imel dovolj moči, predvsem pa ne zbranosti in natančnosti, da bo osvojil najmanj bron v tej atraktivni disciplini. Tako je ponovil rezultat iz osmine finala, kar je bilo premalo, saj je za štiri točke zaostal za svojim prvim uspehom. Ostaja mu še štafeta z Nikom Švaro.


 
Slovenska dvojica Matej Kavčič - Jaka Kosirnik je zlahka premagala brazilsko dvojico Caneppele - Carniel s 13:2 in osvojila prvo mesto v svoji skupini. Po četrtfinalnem žrebu je jasno, da se bosta naša pomerila s Tunizijcema. Še drugi pari: Italija - Francija, Hrvaška - Čile in Argentina - Monako.

Oba čaka še popravni izpit v klasični igri ter bližanju in zbijanju v krog, ko se bo Tržičan pomeril z Brazilcem Carnielom, Kosirnik pa še enkrat z Argentincem Demarcom. Prvi dvoboj v skupini je izgubil z 20:25.

Članki iz rubrike