oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

zf
zf
0 03.09.2015 11:36:51

Erik Čeh, Matija Povh in dvojica med osmerico

Erik Čeh bo igral v dvojici
zf
Tisti, ki v prvem poskusu niso izpolnili kvalifikacijske norme, so se na balinarskem SP za mladince in mlajše člane v Casablanci še enkrat pomerili v kvalifikacijah natančnega zbijanja.

Popravni izpit je uspešno opravil tudi Slovenec. Erik Čeh je izpolnil normo 12 točk že po šesti 'poziciji', ko jih je zbral 15. V skladu s pravili je napredovalo 10 tekmovalcev, ki so neposredni četrtfinalisti.
 
V četrtfinalu je tudi Matija Povh v hitrostnem zbijanju (31 točk). Jaka Kosirnik je uvodoma izgubil v bližanju in zbijanju v krog z Argentincem Demarcom 20:25 in bo imel še veliko dela za uvrstitev med najboljšo osmerico, saj je v skupini tudi Italijan Ormellese.
 


V nadaljevanju svetovnega prvenstva je dvojica Kavčič - Kosirnik po ne preveč navdušujoči igri premagala Brazilca Caneppela in Carniera s 13:2, osvojila prvo mesto v nezahtevni skupini in se zavihtela v četrtfinale.
 
Naslednja bo nastopila bo slovenska štafeta Povh – Švara. Kavčič se bo v klasični igri spoprijel z Italijanom Mano, najboljši štirje v hitrostnem zbijanju pa si bodo že zagotovili najmanj bronasto kolajno. Upamo, da tudi Povh.
 

Članki iz rubrike